Nagellak Remover Pads (Gemaakt van Bamboe) Set van 5 stuks | Tabitha Eve | 5060674950099

Wat zijn Nagellak Remover Pads?
Nagellak Remover Pads zijn kleine doekjes gemaakt van bamboe, die je keer op keer opnieuw kunt gebruiken om je nagellak te verwijderen. Zo geef je je beauty routine niet alleen een luxe, maar ook een milieuvriendelijke upgrade!
In een pakje zitten vijf vierkante doekjes van 7,5 x 7,5 cm. De stof bestaat uit bamboe, kunstzijde en vilt. De pads zijn eenvoudig uit te wassen zodat je ze steeds weer kunt gebruiken.
Voordelen
Milieuvriendelijk
Je nagellak verwijderen met katoenen wattenschijfjes die je daarna weggooit, is meer belastend voor het milieu dan je denkt. Niet alleen moet er onwijs veel katoen geteeld worden om in de vraag naar wattenschijfjes te voorzien, de planten worden ook vaak ingespoten met pesticiden die schadelijk zijn voor mens, dier en milieu. Door te kiezen voor herbruikbare pads van bamboe verminder je je impact op het milieu aanzienlijk.
Plasticvrij en biologisch afbreekbaar
Deze pads zijn geheel plasticvrij waardoor er bij gebruik geen microplastics in het milieu terecht komen. Op het eind van hun levensduur zijn ze volledig biologisch afbreekbaar.
Hoe gebruik je ze?
Je gebruikt de doekjes in combinatie met je favoriete nagellak remover. Doe een beetje van de remover op het doekje en wrijf de nagellak van je nagels, zoals je dat normaal gesproken met een wattenschijfje zou doen.
Spoel de doekjes daarna meteen uit met koud water en laat ze drogen. Na het uitspoelen is de nagellak van de doekjes verwijderd, maar kunnen er nog wel vlekken opzitten doordat de nagellak kleur afgeeft. Dat is niet erg, daar merk je bij een volgend gebruik niks van.
Wat is er zo bijzonder aan?
Deze Nagellak Remover Pads van Tabitha Eve worden met de hand gemaakt in Zuid-Wales, Groot-Brittannië, van eerlijk gewonnen materialen.

Prijs: 6.99 (klik hier voor meer informatie)