Myrica Fruit Was 50 gram | Natural Heroes | 7440828760756

Wat is Myrica Fruit Was?
Deze lichtgele was met een licht balsamico-achtige geur komt van de schilletjes van de vruchten van de Myrica Cerifera, in het nederlands ook wel de wasgagel genoemd. Oorspronkelijk komt de Bayberry was uit het Andes gebergte in Colombia en kunnen ze hedendaags gevonden worden in Colombia, Bolivia, Ecuador en Peru. De bessen groeien aan de vrouwelijke struiken het hele jaar door. De was die de grijsachtige besjes bedekt, beschermt de besjes tegen het verliezen van vocht en beschermt de besjes tegen extreme weersomstandigheden.
Geweldig vegan alternatief voor Bijenwas
Bayberry was is een plantaardig en vegan alternatief voor Bijenwas. De was is Ecocert gecertificeerd en volledig biologisch afbreekbaar. De meeste vegan wassen zijn zo anders in gebruik dat je het recept behoorlijk moet aanpassen. Myrica fruit Was komt qua structuur dichtste bij de Bijenwas, dit maakt het een uitstekend alternatief.
Wat maakt Myrica Fruit Was bijzonder?
Myrica Fruit Was is uniek in zijn soort. Het heeft het een relatief laag smeltpunt voor een was, ergens tussen de 45 en 55 graden, maar voelt bij kamertemperatuur bijna net zo hard aan als bijenwas. Het geeft je creaties een zijdezachte textuur en een hoog luxueus smeergehalte. Bayberry was vormt een dun filmlaagje op de huid zodat deze wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Net zoals de Bayberry zelf is daarmee onze huid ook beschermt tegen alle weersomstandigheden.
Hoe gebruik je Myrica Fruit Was?
Vermeng de Myrica Fruit Was samen met de oliën en boters in je recept en verwarm deze tot 55 graden. Maak er bijvoorbeeld een lekkere balsem mee, voor op je lichaam, gezicht of je lippen. De variaties zijn eindeloos!

Prijs: 14.99 (klik hier voor meer informatie)