Moringa Olie (Koudgeperst & Ongeraffineerd) 100 ml | Natural Heroes | 7440828712779

Wat is Moringa Olie?
Moringa Olie wordt koudgeperst van de zaadjes van de Moringa oleifera boom, een kleine boom die van nature voorkomt in Noord-India, maar nu overal ter wereld wordt gekweekt. Vanwege haar geneeskrachtige eigenschappen is Moringa Olie al sinds jaar en dag een belangrijk ingrediënt in de Ayurveda, de traditionele Indiase leef- en geneeswijze.
Let op: Moringa Olie heeft de eigenschap te stollen onder de 20 graden. Dit heeft geen invloed op de kwaliteit. Je kunt de olie weer vloeibaar maken door het flesje even op de verwarming te zetten of deze onder de warme kraan te houden/in een kommetje met warm water te plaatsen.
Voordelen
Vitaminen
Moringa bevat meer dan 90 verschillende voedingsstoffen en 46 antioxidanten. De olie is rijk aan B vitamines en bevat een flinke portie vitamine C en A. Ook de mineralen ijzer, magnesium en zink vind je in deze olie. Doordat Moringa Olie zo goed opneembaar is door de huid trekken de voedingsstoffen meteen diep in en geeft de olie je huid een flinke boost. Het resultaat? Een gezond huidje dat straalt!
Hydraterend
Al in het oude Egypte werd Moringa Olie gebruikt om de huid te beschermen tegen de woestijn: stof, zand en droogte. Niet verwonderlijk, want Moringa Olie is onwijs hydraterend en kan helpen het natuurlijke vochtgehalte van de huid in stand te houden. De olie werkt verzachtend en verzorgend voor de droge huid, lippen en haar zonder een vettig laagje achter te laten.
Anti-aging van de huid
Moringa Olie is rijk aan cytokininen, waaronder zeatine, één van de meest krachtige plantenhormonen. Zeatine stimuleert de aanmaak van huidcellen en kan het verouderingsproces van de huid vertragen door het celweefsel te voeden. De olie beschermt je huid tegen veroudering, houdt de huid stevig en elastisch en helpt de vorming van rimpels te vertragen. Zo krijg je weer een jeugdige uitstraling.
Fantastisch voor je haar
Moringa Olie is een fantastische conditioner voor je haar. De olie helpt je haar sterk en gezond te houden. Masseer na het wassen een beetje olie op je hoofdhuid en door vochtig haar, laat een uurtje intrekken en je haar krijgt weer glans, zachtheid en veerkracht. Doe dit regelmatig om de ontwikkeling van gespleten haarpunten te vertragen.
Lang houdbaar
Moringa Olie barst van de antioxidanten die er voor zorgen dat de olie lang houdbaar is en niet snel ranzig wordt.
Geur
Moringa olie heeft een vrij sterke, karakteristieke en nootachtige aardse geur

Wat is er zo bijzonder aan Moringa Olie?
Volgens sommigen is de Moringa boom de meest voedingsrijke plant op Aarde. de boom wordt daarom ook weleens de ‘wonderboom’ genoemd. Een klein beetje Morgina olie kan al wonderen doen voor huid en haar.

Prijs: 10.99 (klik hier voor meer informatie)