Microlife BPW100 Bloeddrukmeter | 4719003330163

Microlife BPW100 Bloeddrukmeter
Betrouwbare polsbloeddrukmeter
Deze bloeddrukmeter van Microlife meet aan de pols en is uitgevoerd met maar liefst 200 geheugenposities. U kunt dus tot 200 metingen uw eerder gemeten waarden terugkijken. De bloeddrukmeter meet niet alleen uw boven- en onderdruk, maar ook uw hartslag. Op het moment dat er mogelijk sprake is van een hartritmestoornis dan verschijnt er een melding op het display van de bloeddrukmeter. U hoeft zich overigens niet direct zorgen te maken wanneer deze melding verschijnt. Echter wanneer u vaker een melding krijgt dat er mogelijk sprake is van aritmie, dan is het raadzaam om een arts te raadplegen. 
Uitstekende BHS kwaliteitsvalidatie
De Microlife BPW 100 is klinisch gevalideerd. Wanneer een bloeddrukmeter klinisch gevalideerd is, betekent dit dat de meetresultaten die ermee gedaan worden accuraat en betrouwbaar zijn. De Britisch Hypertension Society (BHS) heeft hiervoor een protocol opgesteld dat de kwaliteit van bloeddrukmeters aanduidt. De Microlife BPW 100 heeft de hoogste waardering ontvangen aan de hand van deze uitgebreide kwaliteitstest, namelijk een A/A waardering. Met deze polsbloedrukmeter bent u dan ook te allen tijde verzekerd van een correct gemeten bovendruk, onderdruk en hartslag. 
Belangrijkste eigenschappen bloeddrukmeter
Deze polsbloeddrukmeter is eenvoudig in het gebruik dankzij de eenknopsbediening. De meter heeft een groot display zodat u gemakkelijk uw gemeten waardes kunt aflezen. Hieronder staan voor u de belangrijkste eigenschappen op een rijtje.
200 geheugenposities
Met hartslagweergave
Herkenning hartritmestoornissen
Met tijd- en datumweergave
A/A waardering
Klik hier voor de gebruiksaanwijzing.
Ean: 4719003330163

(gratis bezorgd vanaf 50 euro)
Prijs: 42.50  (klik hier voor meer informatie)