Medivere Progesteron Speekseltest | 4250570300949

Medivere Progesteron Speekseltest
Laboratorium-analyse van progesteron. Bepaalt de actuele hormonale status. 
De Medivere Progesteron Speekseltest is een test die eenvoudig af te nemen is, en test de hormoonbepaling. De test is pijnloos, niet-invasief en kan op elk gewenst tijdstip, en op elke plek afgenomen worden, in tegenstelling tot een bloedanalyse. De test haalt de hormoonbepaling uit het speeksel (Saliva) en bepaalt het beoogde vrije, biologisch actieve deel van de hormonen.
Progesteron is het belangrijkste hormoon uit de groep van gestagenen. Het hormoon wordt bij zowel mannen als vrouwen gevormd als voorloper van andere steroïde hormonen, in de bijnieren en de hersenen. Bij de man worden geringe hoeveelheden in de testes aangemaakt. Bij de vrouw worden grote hoeveelheden bijna uitsluitend in het gele lichaam (corpus luteum), en tijdens de zwangerschap in de placenta aangemaakt. De hogere concentraties treft men daarom aan in de tweede helft van de cyclus (na de ovulatie). Progesteron is de belangrijkste tegenhanger van het hormoon oestradiol.
Indicaties:
opvliegers
hoofdpijn en migraine
lusteloosheid
gebrek aan energie
opgezwollen ogen
pijn aan ledematen en gewrichten
onvervulde kinderwens
onregelmatige cyclus
stemmingswisselingen
depressie
concentratiezwakte
gewichtsproblemen
vroegtijdige rimpelvorming
droge huid
droge slijmvliezen
slaapstoornissen
De uitslagen van de test dienen als basis voor een behandeling. De resultaten moeten met een arts of therapeut worden besproken.
Ean: 4250570300949

(gratis bezorgd vanaf 50 euro)
Prijs: 28.95  (klik hier voor meer informatie)