Medisana VitaDock GlucoDock | 4015588793066

Medisana VitaDock GlucoDock
Met de Medisana GlucoDock komt u in een nieuwe wereld van glucosemeters, met behulp van uw iPhone, iPad of iPod Touch kunt u nu overal uw bloedsuikerspiegel meten. U kunt de GlucoDock App gratis downloaden via de App Store.
Tover uw Iphone om in een glucosemeter:
De Medisana VitaDock GlucoDock is erg gebruiksvriendelijk, u sluit hem aan op het gewenste apparaat. De teststrips zijn gemakkelijk te plaatsen dankzij de LED-verlichting in de inkeping voor de strips. De meeteenheid is te wisselen tussen mmol/L en mg/dL en in slechts 5 seconden wordt het glucosegehalte gemeten. Via de applicatie kunnen er meerder gebruikersprofielen worden ingesteld, net als het medicijngebruik en glucose grenswaarden. Ook kan er een dagboek worden bijgehouden met aantekeningen. Alle gemeten waarden worden duidelijk weergegeven, inclusief een weergave van metingen over een zelf aangegeven tijdvak. De intuïtieve menunavigatie werkt prettig. Data-uitwisseling is mogelijk via e-mail. Kenmerken Medisana VitaDock GlucoDock:
– Geschikt voor iPad, iPod Touch en iPhone,
– Meet via de App zelf de bloedsuikerspiegel,
– Startersset met prikpen, lancetten en teststrips,
– Gedetailleerde informatie per gebruiker,
– Gratis download van de VitaDock app
De teststrips, steriele lancetten en de controlevloeistof zijn daarnaast ook apart bij te bestellen. Het apparaat is compatibel met de iPod Touch (2e – 4e generatie), de iPhone (3G; 3GS; 4) en de iPad (1 en 2).
Ean: 4015588793066

(gratis bezorgd vanaf 50 euro)
Prijs: 78.95  (klik hier voor meer informatie)