Medisana TDP TENS pijnbehandeling | 4015588883101

Medisana TDP TENS pijnbehandeling
De Medisana TDP maakt gebruik van TENS, EMS en acupunctuur om een pijnbehandeling te geven. Het apparaat heeft diverse individuele behandelprogramma’s en een algemene behandelprogramma’s.
TENS-behandeling
De TDP maakt heeft een behandeling die gebruik maakt van TENS. Met deze functie wordt pijn behandeld door de elektrische pijnpulsen te onderbreken en hierdoor de pijnsignalen naar de hersenen te blokkeren. De pijnsignalen bereiken de hersenen niet en de pijn wordt daarom niet gevoeld. Bij de behandeling van het apparaat komt de lichaamseigen stof endorfine vrij, die een natuurlijke pijnbestrijding verzorgt. Bij deze behandeling heeft u keus tussen een normale of een Deep-Tens behandeling voor het behandelen van lager in het lichaam liggende pijn.
EMS-behandeling
De EMS-behandeling kan worden toegepast wanneer u verslapte spieren heeft, bijvoorbeeld door een operatie. De EMS-behandeling stimuleert de spieren en de elektrische pulsen zorgen ervoor dat de spieren licht samentrekken en dit het spierweefsel bevordert.
Elektronische acupunctuurbehandeling
Hiermee kan de TDP acupunctuur toepassen zonder het gebruik van naalden. Het apparaat stimuleert bepaalde punten in het lichaam en dit zorgt voor pijnverzachting of andere verlichting van kwalen.
De TDP van Medisana heeft 100 vooraf ingestelde programma’s waar u uit kunt kiezen. Hierbij kunt u zelf de impulsvorm en stroomsterkte toevoegen. Deze instellingen worden opgeslagen en geven u zo de individuele behandelingen. De TDP wordt geleverd met vier klevende elektroden, 2 x AA-battrijen, 2 verbindingskabels en een opbergcassette.
Let op: gebruik dit apparaat niet wanneer u medische implantaten, een pacemaker of hartritmestoornissen heeft. Wanneer u zwanger bent, chronisch ziek bent of diabetes of epilepsie heeft raden wij aan eerst uw huisarts te raadplegen voor u dit product gebruikt.
Specificaties Medisana TDP TENS pijnbehandeling
Type apparaat
Pijnbehandeling
Behandeling
Voeten, Lichaam, Nek, Handen, Schouers, Benen, Spieren, Gewrichten
Programma’s
100 vooraf ingestelde programma’s – eigen stroomsterkte en impulsvorm instellen
Behandelmethoden
TENS, EMS, Elektrische acupunctuur
Inclusief
Opbergetui, Batterij, Elektroden (3 x 5 cm), Nederlandse gebruiksaanwijzing
Afmeting (L x B x H)
11,5 x 6,7 x 3,5 cm
Ean: 4015588883101

(gratis bezorgd vanaf 50 euro)
Prijs: 64.83  (klik hier voor meer informatie)