Medisana MIO Fuse Crimson Maat L | 4015588794285

Medisana MIO Fuse Crimson Maat L
De MIO Fuse is een stijlvolle armband die uw activiteiten meet. Hij heeft twee modi die elk een andere functie hebben. De eerste modus is de All-Day modus en meet de stappen, verbruikte calorieën, de afstand en de cadans. In de Workout modus meet hij de hartslag zonder borstband.
De MIO Fuse is te koppelen met de MIO Go-app voor de mobiele telefoon en kan zo de gemeten gegevens uitwisselen en een compleet nieuwe virtuele trainingservaring leveren voor in- en outdoor tranen. De Fuse kan gemakkelijk worden gekoppeld en u geniet zo van een aangepaste, persoonlijke workout. De MIO past zich aan uw hartslag aan, zodat de virutele video-ervaring zich op gelijke snelheid en intensiteit afspeelt als uw eigen inspanning.
De Bluetooth Smart 4.0-technologie laat de Fuse verbinden met de fitness-app, waardoor u nog meer extra functies ervaart, zoals GPS, afstand, tempo en snelheid. 
Specificaties Medisana MIO Fuse Crimson Maat L
Type apparaat
Sportarmband
Meting
All-Day modus:
– Stappen,
– Calorieën,
– Afstand,
– Cadans, Workout modus:
– Hartslag, Extra metingen met app
Hartslagmeting
ECG volgens pols (zonder borstband)
Geheugen
30-uurs. Gegevens kunnen worden opgeslagen tot 30 uur en gesynchroniseerd worden met app
Timer
Touch-timer voor start-stop
App
Bluetooth Smart 4.0, ANT+ verbinding, Streefdoelen voorstappen, afstand en meer instellen, Meting afstand, tempo, snelheid, GPS en meer
Extra
Zachte siliconen stretchband, Hartslagzoneweergave met LED, Waterdicht tot 30 meter, Oplaadbare Lithium Polymeer accu m.b.v. magnetische USB-dongle
Polsomtrek
156-208 mm
Ean: 4015588794285

(gratis bezorgd vanaf 50 euro)
Prijs: 162.20  (klik hier voor meer informatie)