Medisana Medinose Pro Anti Allergie | 4015588450624

Medinose Plus Anti Hooikoorts Apparaat
Hebt u last van hooikoorts? Bent u allergisch voor honden en/of katten? Hebt u last van huisstofmijten? Vanaf nu kunt u deze en andere inhalatieallergieën gemakkelijk thuis behandelen met behulp van Medinose Plus Anti Hooikoorts.
De behandeling van Medinose Plus berust op lichttherapie en heeft dus geen bijwerkingen. Het apparaat zendt een zichtbaar rood licht uit met een specifieke golflente (smalle band 660nm). Dit licht zorgt ervoor dat het neusslijmvlies minder vatbaar voor allergenen wordt. Het gevolg hiervan is dat uw allergische klachten zoals een verstopte neus, een loopneus, niezen, geïrriteerde en tranende ogen na enkele behandelingen verminderen. Op langere termijn kunnen de allergische klachten zelfs verdwijnen.
Productomschrijving van Medisana Medinose Pro Anti Allergie
Allergieën
Dit handige kleine apparaatje vermindert de allergische verschijnselen zoals een loopneus, niezen of geïrriteerde ogen. Het principe van de Medinose is gebaseerd op lichttherapie. In het neusstuk wordt rood licht zichtbaar, door dit speciale rode licht worden de cellen van het neusslijmvlies minder vatbaar voor allergenen. Het neusstuk wordt in de neus geplaatst voor 4,5 minuut.
Zonder medicijnen
Door de lichttherapie drie keer per dag toe te passen zult u veel minder last hebben van de allergische reacties. En dit zonder medicijnen te gebruiken. Op den duur wordt de gevoeligheid minder en kan het aantal behandelingen verlaagt worden tot twee of zelfs één keer per dag. De snelle behandelmethode is te gebruiken bij allerlei vormen van neusallergie zoals hooikoorts, huisstofmijtallergie en dierenallergie.
Klinisch getest
De Medinose werd in klinische onderzoeken getest. Hierbij bleek bij ca 70% van de patiënten vermindering van de allergie op te treden. Dit werd ook objectief vastgesteld door het neusslijmvlies met behulp van endoscopie te beoordelen. De Medinose biedt een veilige behandelmethode zonder bijwerkingen. De vermindering van de allergische verschijnselen treedt op na enige behandelingen. Na één tot drie weken zal ook het resultaat op de allergie zelf merkbaar zijn.
Ean: 4015588450624

(gratis bezorgd vanaf 50 euro)
Prijs: 49.95  (klik hier voor meer informatie)