Medisana BU A50 Bloeddrukmeter | 4015588511721

Medisana BU A50 Bloeddrukmeter
De Medisana BU A50 bloeddrukmeter meet via de bovenarm precies de bloeddruk op. De bloeddrukmeter weergeeft de metingen in systole, diastole en hartslag en laat daarbij de datum en tijd zien. De BU A50 meet naast de standaard metingen ook aritmie. De bloeddrukmeter heeft 60 geheugenplaatsen voor elk van de vier gebruikers en kan direct bij openen gebruikt worden.
De BU A50 van Medisana stelt automatisch de tijd en datum in wanneer u hem aanzet en heeft een voorgevormd manchet voor extra comfort. De manchet wordt tijdens het meten gelijdelijk aan opgepompt voor een comfortabel gevoel tijdens de meting. De manchet is geschikt voor een omtrek van 22 – 36 cm. 
Naast de metingen uitvoeren kan de BU A50 van Medisana de metingen dus ook opslaan. De meter slaat de meetgegevens op met datum en tijd en kan over de laatste drie metingen het gemiddelde berekenen. Alle meetresultaten worden duidelijk op het grote LCD-scherm weergegeven en worden naast de cijferweergave ook in de kleurenschaal volgens de WHO weergegeven.
Specificaties Medisana BU A50 Bloeddrukmeter
Type apparaat
Bovenarm bloeddrukmeter
Metingen
Systole, Diastole, Aritmie 
Weergave
Cijferweergave, WHO-classificering, Datum, Tijd 
Manchet
Omtrel 22 – 36 cm
Geheugen
4 x 60 plaatsen
Extra
Inclusief opbergetui batterijen (4 x AA), handleiding en manchet, Gemiddelde over laatste drie metingen, Groot display
Ean: 4015588511721

(gratis bezorgd vanaf 50 euro)
Prijs: 35.95  (klik hier voor meer informatie)