Medisana BU 575 connect bovenarm bloeddrukmeter met reiswekker | 4015588512964

Medisana BU 575 connect bovenarm bloeddrukmeter met reiswekkerr
Deze bloeddrukmeter kan via een meting om de bovenarm snel en eenvoudig de bloeddruk meten, maar kan daarnaast ook aritmie herkennen, het gemiddelde berekenen over verschillende metingen en heeft hij classificering van de meetwaarden volgens WHO. Het apparaat heeft 180 opslagplaatsen voor twee gebruikers, en heeft een innovatieve inflating-meettechniek, die voor snellere resultaten zorgt dan normale bloeddrukmeters. Een extra functie van dit apparaat is de reiswekker, die een meetherinnering geeft voor de volgende bloeddrukcontrole.
De Medisana BU575 is niet alleen sneller, compacter en betrouwbaarder dan traditionele bloeddrukmeters, maar kan ook gegevens uitwisselen met een smartphone met iOS of Andriod. Deze gegevens kunnen via bluetooth worden uitgewisseld, en toegevoegd worden aan de gratis VitaDock+ app. In deze app heeft u een overzichtelijk beeld van uw meetresultaten, en worden deze in een grafiek weergegeven.
Reiswekkerfunctie
De reiswekkerfunctie kan zowel als echte wekker, als als herinnering gebruikt worden. Het apparaat weergeeft de datum, tijd en het alarm, en is in twee wektijdstippen instelbaar. Ook kunt u twee tijdzones instellen. De wekker heeft een toenemend volume, geen storend lict tijdens de slaap en een sluimer-functie. 
Specificaties Medisana BU575
Type apparaat
Bloeddrukmeter
Meting
Bovenarm, oscillometrisch
Weergave
Systole, diastole, hartslag, datum en tijd
Diagnose
Volgens WHO richtlijnen
Geheugenplaatsen
2 x 180 plaatsen
Gemiddelde berekeningg
Ja, over laatste 3 metingen
Display
Groot LCD-scherm met blauw achtergrondlicht
Extra
Aritmie-herkenning, Gastmeting zonder opslaan gegevens mogelijk, Testherinnering , Goed leesbaar door extra grote cijfers 
Afmetingen
6,05 x 11 x 3 cm
Gewicht
350 gr.
Meetbereik
Bloeddruk: 0 – 300 mmHg, Hartslag: 40 – 199 slagen/min
Om de VitaDock Connect apparaten te kunnen koppelen met uw smartphone of tablet, dient uw toestel te beschikken over de volgende eigenschappen:
Android (google): vanaf Android 4.3 in combinatie met Bluetooth Smart (4.0)
iOS (Apple): vanaf iOS 7.0 in combinatie met Bluetooth Smart (4.0)
Ean: 4015588512964

(gratis bezorgd vanaf 50 euro)
Prijs: 64.85  (klik hier voor meer informatie)