Marula Olie (Koudgeperst & Ongeraffineerd) 30 ml | Natural Heroes | 7440828681617

Wat is Marula Olie (Koudgeperst)?
Marula Olie is een echte wonderolie voor huid en haar. Deze heerlijke olie dringt door tot de diepere lagen van de huid, waar hij voedt en hydrateert. Kneed een paar druppeltjes in je haar voor een gezonde glans.
Marula Olie wordt koudgeperst uit de noten van de vruchten van de marulaboom (Sclerocarya birrea), ook wel de olifantenboom genoemd. Olifanten zijn namelijk dol op de marulavrucht en kunnen er geen genoeg van krijgen. De marulavrucht behoort tot dezelfde familie als mango, cashewnoten, sumak en pistache.
Voordelen
Voedt en hydrateert de huid
Marula Olie is heilzaam voor de droge, gevoelige en rode huid, maar ook de vette huid geniet van de voedende eigenschappen van deze olie. Marula Olie is rijk aan antioxidanten en bevat zelfs 17% meer antioxidanten dan de bekende Arganolie. Dit geeft de olie huidbeschermende eigenschappen wat vroegtijdige huidveroudering kan helpen voorkomen. Daarnaast is Marula Olie een bron van vitamine E. Het hoge oleïnezuur zorgt ervoor dat de olie snel intrekt en opgenomen kan worden tot in de diepere lagen van de huid.
Laat je haar glanzen
De olie voedt niet alleen je huid, ook je haar smult van de diep hydraterende eigenschappen van Marula Olie. De olie ondersteunt het zelfhelend vermogen van het haar, maakt je haar heerlijk zacht en zorgt voor een mooie glanzende gloed.
Hoe gebruik je het?
Masseer ‘s ochtends en ‘s avonds een paar druppels van de olie op een gereinigde huid of in je haar, of verwerk in DIY verzorgingsproducten.
Wat is er zo bijzonder aan?
Marula Olie heeft veel vergelijkbare eigenschappen met de heilzame Arganolie, maar er zijn verschillen. Zo bevat Marula Olie nog 17% meer antioxidanten dan Arganolie. Arganolie is daarentegen juist rijker aan Vitamine E.

Prijs: 5.99 (klik hier voor meer informatie)