Manuka Etherische Olie 5 ml | Natural Heroes | 8438471251812

Manuka – het geheim van de Maori
De oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland, de Maori, gebruiken de manuka struik al eeuwenlang voor de goede eigenschappen. De essentiële olie wordt verkregen door middel van stoom destillatie van de takken, bladeren en bloemetjes van de manuka struik, waarbij de moederstruik verder intact gelaten wordt.
Manuka olie werkt sterk zuiverend. Recent is uit onderzoek gebleken dat manuka essentiële olie tot wel 33 keer sterker is dan tea tree essentiële olie, waardoor het je huid goed kan ondersteunen bij bijvoorbeeld een overmatige talgproductie en onzuiverheden, voor een egale huid.
Gebruik
Om optimaal van de geweldige eigenschappen van deze essentiële olie te profiteren, los je 1 tot 2% van de manuka essentiële olie op in een draagolie. Het direct zonder verdunning aanbrengen van essentiële olie op de huid wordt afgeraden. Daarbij verdampen essentiële oliën snel en drogen ze de huid erg uit als ze niet in een draagolie worden opgelost, waardoor de werking ook een stuk minder is.
Voeg bijvoorbeeld 1 tot 2 ml manuka essentiële olie toe aan 100 ml jojoba olie en masseer dit 's ochtends en 's avonds in op je gereinigde huid waar nodig.
Ter ondersteuning van de hoofdhuid kun je ook een paar druppeltjes aan je shampoo toevoegen.

Prijs: 14.99 (klik hier voor meer informatie)