Mandarijn Etherische Olie 10 ml | Natural Heroes | 7440828722709

Wat is Mandarijn Essentiële Olie?
Mandarijnen zijn niet voor niets één van de meest gegeten vruchten in ons land. Ze barsten van de vitamine C en antioxidanten en houden ons gezond. Maar ook via aromatherapie geniet je van de vele voordelen van de ‘citrus reticulata’.
Mandarijn Essentiële Olie heeft een verwarmende, zoete geur en is geeloranje van kleur. De olie wordt verkregen door het koud persen van de schil.
Voordelen van Mandarijn Essentiële Olie
KalmerendDe essentiële olie van mandarijn brengt het zenuwstelsel tot rust bij overprikkeling. Het is een heerlijke olie om te verdampen na een drukke dag. Ook kinderen komen tot rust bij de milde geur van deze zachte vrucht, Mandarijn Essentiële Olie is daarom een echte musthave voor ieder gezin.Brengt veerkracht & moedDe geur van mandarijn herstelt een gevoel van tevredenheid en brengt je terug bij jezelf. Dit helpt een gevoel van boosheid los te laten en minder impulsief te reageren op onverwachte situaties. Mandarijn geeft je hernieuwde moed, waardoor je problemen niet zo zwaar neemt en veerkrachtiger in het leven komt te staan. Mandarijn Essentiële Olie bevordert je geluksgevoel en creativiteit en herinnert je aan de zonnige kant van het leven.
Waar kun je het voor gebruiken?
InhalerenOverprikkeld? Doe een druppeltje Mandarijn Essentiële Olie op je hand en adem de verwarmende, zoete geur diep in om je zenuwstelsel direct te kalmeren.
VerdampenKun je wel een opkikker gebruiken? Voeg 3-6 druppels toe aan je aromadiffuser en laat de warme, zoete dampen van mandarijn de ruimte vullen. Je voelt je meteen vrolijker en meer op je gemak.
Wat is er uniek aan deze Mandarijn Essentiële Olie?
Mandarijn is een fijngevoelige vrucht die voorzichtig en met de hand geplukt moet worden. Niet verrassend dus dat Mandarijn Essentiële Olie de hooggevoelige, snel overprikkelde mens begrijpt en ondersteunt. Mandarijnen kennen een rijke traditie in de Chinese, Indiase en Europese kruidengeneeskunde. Door middel van aromatherapie maak je op een toegankelijke manier gebruik van de helende werking van deze bijzondere vrucht.

Prijs: 9.99 (klik hier voor meer informatie)