Makibase OW14 (Plantaardige Emulgator) 100 ml | Natural Heroes | 7440828755714

Wat is Makibase OW14?
Makibase OW14 is een plantaardige emulgator om oliën te kunnen laten oplossen in water. Olie en water kun je niet met elkaar mengen, de olie blijft dan op het water liggen. Om deze twee toch te kunnen mengen heb je een emulgator nodig. De moleculen van een emulgator zijn aan het ene uiteinde wateroplosbaar en aan het andere olie-oplosbaar. Je kunt ze dus zien als brug tussen olie en water!

Wat zijn de voordelen van Makibase OW14?
Mengt (essentiële) oliën met waterOliën zijn goed op te lossen in een andere olie, maar niet in water. Als je olie met water wilt mengen heb je daarom altijd een emulgator nodig, zoals Makibase OW14. Op die manier blijven je oliën niet bovenop je spray of toner drijven. Makibase OW14 zorgt voor een stabiele O/W emulsie.
Zacht op de huidDe Makibase OW14 heeft verzachtende eigenschappen en geeft daarom een heerlijk zacht gevoel op de huid.
Koud verwerkbaarMakibase OW14 is koud verwerkbaar en daarom ideaal om te gebruiken voor warmtegevoelige actieve ingrediënten.

Hoe gebruik je Makibase OW14?
DIY crème of lotionGebruik 0,1% tot 10% Makibase OW14 in de waterfase van je DIY-creatie.
DIY Make-upremoverDoor Makibase OW14 toe te voegen aan je DIY Make-upremover krijg je een reiniger die zacht is voor de huid, gemakkelijk is te verwijderen en dat zonder een vettige laag achter te laten op de huid.

Prijs: 23.99 (klik hier voor meer informatie)