Magnesium Chloride (Food Grade) 1000 gram | Natural Heroes | 8720813772568

Magnesium – een belangrijk mineraal
Inhoud: 1000 gramMagnesium is betrokken bij meer dan 300 processen in ons lichaam en het is dus belangrijk dat we hier genoeg van binnen krijgen, maar tegenwoordig komen we nauwelijks aan de aanbevolen hoeveelheid via onze voeding.
Magnesium chloride is een natuurlijk voorkomende vorm van magnesium, die we, als het opgelost is in water, zelfs via onze huid kunnen opnemen en biedt dus een geweldige uitkomst om genoeg magnesium binnen te krijgen!
Magnesium speelt een grote rol bij het goed functioneren van zenuwen en spieren en het gebruik van magnesium chloride kan dan ook helpen je spieren te ontspannen en sneller te herstellen na het sporten. De ontspannende werking helpt zelfs je slaap te verbeteren.
Doordat magnesium chloride een natuurlijk zout is, heeft het een gunstige invloed op een vette huid, puistjes en andere onzuiverheden. Het reinigt je poriën en je huid voelt zachter en gladder aan.
Hoe gebruik je magnesium chloride?

Voor een heerlijk ontspannend bad voeg je een grote kop magnesium chloride toe aan een vol bad. Blijf minstens 10 minuten in het badwater zitten. Voeg een paar druppels lavendel essentiële olie toe voor extra ontspanning.
Voor een voetenbad voeg je een half kopje bitterzout toe aan een voetenbadje met warm water. Laat je voeten 10 minuten weken in het water en droog af. Heerlijk voor vermoeide voeten!

Prijs: 8.99 (klik hier voor meer informatie)