Magnesium Chloride (Food Grade) 1000 gram | Natural Heroes | 7435119174152

Magnesium – een belangrijk mineraal
Inhoud: 1000 gramMagnesium is betrokken bij meer dan 300 processen in ons lichaam en het is dus belangrijk dat we hier genoeg van binnen krijgen, maar tegenwoordig komen we nauwelijks aan de aanbevolen hoeveelheid via onze voeding.
Magnesium chloride is een natuurlijk voorkomende vorm van magnesium, die we, als het opgelost is in water, zelfs via onze huid kunnen opnemen en biedt dus een geweldige uitkomst om genoeg magnesium binnen te krijgen!
Magnesium speelt een grote rol bij het goed functioneren van zenuwen en spieren en het gebruik van magnesium chloride kan dan ook helpen je spieren te ontspannen en sneller te herstellen na het sporten. De ontspannende werking helpt zelfs je slaap te verbeteren.
Doordat magnesium chloride een natuurlijk zout is, heeft het een gunstige invloed op een vette huid, puistjes en andere onzuiverheden. Het reinigt je poriën en je huid voelt zachter en gladder aan.
Hoe gebruik je magnesium chloride?
Het magnesium chloride moet eerst opgelost worden in water. Gebruik 1 deel magnesium chloride en 1 deel gedistilleerd water. Kook het water, giet dit over het magnesium chloride en roer tot het volledig is opgelost. Gebruik hiervoor een glazen bak en geen RVS (Magnesium producten kunnen reageren op RVS). Giet het nu over in een spray flesje en het is klaar voor gebruik!
Test het eerst op een klein stukje van je huid, soms kan het te veel prikken of irriteren en is het misschien nodig dat je het nog meer verdund (gebruik hiervoor altijd gedistilleerd water). Gebruik bij een gevoelige huid altijd een meer verdunde versie van bijvoorbeeld 1 deel magnesium chloride en 10 – 20 delen water.
Spray de 'magnesium olie' (het voelt opgelost in water namelijk vettig aan, maar dit is het niet!) op je lichaam. Laat het zitten en gebruik eventueel daarna een lotion of crème, of je kunt het 20 minuten laten intrekken en weer afspoelen. Als je de spray gebruikt op je gezicht is het aan te raden dit altijd weer af te spoelen.

Prijs: 8.99 (klik hier voor meer informatie)