Lunchzakje – Vegan Leer Bruin | Tabitha Eve | 5060674950211

Wat zijn Lunchzakjes van Vegan Leer?
Deze herbruikbare Lunchzakjes zijn de ideale vervanger voor boterhamzakjes. Zo neem jij je lunch voortaan op een duurzame én stijlvolle manier mee naar je werk of naar school.
Het lijkt misschien alsof deze Lunchzakjes van papier zijn gemaakt, maar schijn bedriegt: de zakjes zijn gemaakt van vegan leer. Na gebruik maak je ze super eenvoudig schoon, zodat je ze iedere keer weer opnieuw kunt gebruiken. Ook leuk: hoe vaker je ze gebruikt, hoe zachter en mooier ze worden.
Voordelen
Herbruikbaar
Met de toenemende plastic soep in de zee, gaan steeds meer mensen op zoek naar milieuvriendelijke verpakkingen. Ook boterhamzakjes zijn nodig aan vervanging toe, want van al die plastic zakjes wordt het milieu niet blij. Deze herbruikbare Lunchzakjes zijn daarom een uitkomst. Ze zijn eenvoudig schoon te maken zodat je er jarenlang plezier van kunt hebben.
Duurzaam geproduceerd
De zakjes zijn gemaakt van houtpulp, katoen en vegan leer. Veganistisch leer wordt gemaakt van een synthetisch latex, dat bij verwerking minder schadelijke gassen creëert dan de verwerking van dierlijk leer. Is je zakje aan het eind van zijn levensduur? Rol de randjes om en gebruik als bloempot!
Hoe gebruik je dit Lunchzakje?
Maak je lievelingslunch klaar en doe het in het zakje. Rol op en sluit af met de handige metalen drukknoop.
Het zakje is niet waterdicht, maar wel waterresistent te maken door het geregeld in te masseren met een natuurlijk vet, zoals een combinatie van bijenwas en kokosvet.
Je zakje schoonmaken
Het zakje is eenvoudig schoon te maken met natuurlijke zeep en warm water (wees niet te ruw met de naden). Eventueel kun je het zakje ook in de wasmachine wassen op maximaal 60 graden en laten drogen op een droogrek, maar met handwasjes gaat het zakje langer mee.
Afmeting: 23cm x 33cm x 6cm
Wat is er zo bijzonder aan?
Deze Lunchzakjes zijn een duurzaam alternatief voor plastic boterhamzakjes en een onmisbaar item als je streeft naar een zero waste huishouden. Of wanneer je het gewoon wat duurzamer aan wilt doen, zodat we het milieu gezond houden en nog lang mogen genieten van de pracht van de natuur.

Prijs: 17.99 (klik hier voor meer informatie)