L’Oréal Paris Dermo Expertise Dagcreme – Triple Active Jour- 75ml | 5410103161518

L’Oréal Paris Dermo Expertise Triple Active Jour- 75ml
Triple Active Jour een innovatie van de Laboratoria L’Oréal, verschaft de huid de elementen die nodig zijn om haar voor lange tijd soepel en stralend te houden en goed te beschermen. Deze dagcrème is voor de normale en gemengde huid. 
Textuur: De lichte en vloeibare textuur dringt direct in de huid en geeft een matte en zachte finish.
Gebruik: Triple Active Jour is een dagelijkse verzorging die ‘s ochtends en ‘s avonds aangebracht wordt op een perfect gezuiverde huid. 
Werking:
-Landurige hydratatie: De combinatie van Glycerol en suikerderivaten zorgt ervoor dat de huid het vocht beter kan vasthouden waardoor het vochtgehalte de hele dag optimaal blijft. -Stralende huid: Een combinatie van ceramiden en Vitamine B5 dringt door het oppervlak van de epidermis waardoor deze de huid opnieuw kan beschermen en de huid langdurig blijft stralen.
-Bescherming tegen UV-stralen en vrije radicalen: De UV-filter beschermt de huid tegen het schadelijke effect van het dagelijkse licht. Een Drievoudig Radicalenwerend complex op basis van Vitamine E voorkomt de vorming van vrije radicalen, de voornaamste oorzaak van vroegtijdige huidveroudering. 
Resultaat: De huid is perfect gehydrateerd en beschermd waardoor ze soepel en aangenaam aanvoelt en blijft stralen. Omdat het gelaat beschermd is tegen de voornaamste oorzaken van huidveroudering blijft ze alle eigenschappen van een jonge huid behouden. Het bewijs van L’Oréal: De hydraterende en beschermende effectiviteit van deze dagcrème werd in het laboratorium gecontroleerd en gemeten.
Inhoud: L’Oréal Paris Dermo Expertise Triple Active Jour- 75ml
Ean: 5410103161518

(gratis bezorgd vanaf 50 euro)
Prijs: 9.95  (klik hier voor meer informatie)