Kurkuma Essentiële Olie | | 7440828729715

Wat is Kurkuma Essentiële Olie?
Kurkuma barst van de antioxidanten en is daarom een onmisbaar ingrediënt in jouw dagelijkse beautyroutine. De essentiële olie helpt puistjes te voorkomen, verzorgt een vermoeid lichaam en brengt je weer in een positieve stemming.
De essentiële olie van kurkuma (curcuma longa) wordt gedestilleerd van de wortels van de kurkumaplant en heeft een warme, kruidige, aardse geur.
Voordelen
Voor een egale huid
Kurkuma barst van de anti-oxidanten en kan het huidverouderingsproces helpen te vertragen. Door de reinigende eigenschappen van dit knalgele worteltje helpt de essentiële olie puistjes te voorkomen en verminderen. Verwerk de essentiële olie in een gezichtsmasker voor een egale huid en een healthy glow.
Ontspant de spieren

Is je lichaam helemaal op na een lange dag? Meng een paar druppels met een basisolie en masseer je spieren, zo ga je ontspannen de avond in.
Voor een positieve stemming
De geur van kurkuma wekt positieve gevoelens op en helpt je zorgen en negativiteit los te laten. Het aroma is kalmerend en helpt het zenuwstelstel tot rust te komen, terwijl het je tegelijkertijd vult met een warm, vrolijk gevoel.
Hoe gebruik je het?
Verwerk in een DIY verzorgingsproduct, zoals een massageolie of huidolie. Of verdamp een aantal druppels in de diffuser.
In de diffuser
Verdamp 3 to 5 druppels van deze essentiële olie in je aroma diffuser en geniet van de opbeurende geur van kurkuma!
Wat is er zo bijzonder aan?
Kurkuma komt oorspronkelijk uit Azië. De plant wordt zo’n 1 meter hoog en heeft mooie, gele bloemen. De wortels van de plant zijn knaloranje en vormen een prachtige natuurlijke kleurstof voor kleding en textiel. Tijdens de middeleeuwen werd kurkuma ook wel Indiase Saffraan genoemd, vanwege de overeenkomende kleurende eigenschappen.
Let op: buiten bereik van kinderen houden. Zwanger, geef je borstvoeding of gebruik je medicatie? Overleg voor gebruik altijd met uw dokter. Vermijd de ogen en andere gevoelige plekjes. Niet bedoeld om  in te nemen. Alleen verdund op de huid gebruiken.

Prijs: 8.99 (klik hier voor meer informatie)