Korianderzaad Etherische Olie 10 ml | Natural Heroes | 8720813777679

Wat is Korianderzaad Essentiële Olie?
De zacht kruidige en houtachtige geur van Korianderzaad Essentiële Olie geeft een gevoel van geborgenheid en stabiliteit. Het aroma geeft je het vertrouwen dat je helemaal jezelf mag zijn en je je waarheid mag spreken. Daarnaast kan het aroma van Korianderzaad Essentiële Olie je helpen te ontspannen en heeft de olie heilzame eigenschappen voor je huid.
De essentiële olie van koriander wordt met stoom gedestilleerd van de zaadjes van de korianderplant (Coriandrum sativum), die veel gebruikt wordt in de Indiase keuken.
Voordelen
Zelfvertrouwen
Korianderzaad Essentiele Olie is prachtig voor mensen die zichzelf voorbij lopen en constant bezig zijn met de verwachtingen en verlangens van anderen. Koriander helpt je in te zien dat je niet minderwaardig bent en geeft je het zelfvertrouwen dat je nodig hebt om op te komen voor je eigen verlangens. De geur van koriander laat je weer in jezelf geloven en geeft je de vrijheid om helemaal jezelf te zijn.
Ontspanning
De milde geur van Korianderzaad Essentiële Olie helpt je te ontspannen na een drukke dag. Verdamp de olie tijdens je meditatie of avondroutine om de dag achter je te laten en je voor te bereiden op een goede nachtrust. Ook overdag kan de geur helpen om je weer energiek en geïnspireerd te voelen.
Heldere uitstraling
De essentiële olie van koriander laat je huid stralen en geeft je een ware glow. Dankzij de grote hoeveelheid antioxidanten helpt de olie je huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf, wat het huidverouderingsproces vertraagt. De reinigende eigenschappen van de olie maakt het een onmisbaar ingrediënt in je DIY toner.
Hoe gebruik je het?
Verwerk Korianderzaad Essentiële Olie in DIY verzorgingsproducten, zoals een massageolie of badolie. Of verdamp in je diffuser.
In de diffuser
Blend voor meer zelfvertrouwen en nieuwe inspiratie: 3 druppels Ylang Ylang Essentiële Olie, 2 druppels Frankincense Essentiële Olie en 1 druppel Korianderzaad Essentiële Olie
Blend voor ontspanning: 2 druppels Korianderzaad Essentiële Olie, 2 druppels Mandarijn Essentiële Olie en 2 druppels Lavendel Essentiële Olie.
Voor je gezicht
Voeg 3 druppels Korianderzaad Essentiële Olie toe aan 30 ml van je favoriete toner voor een extra diepe reiniging. Of voeg 3 druppels toe aan 30 ml van je moisturizer en breng dit direct na het douchen aan op je gezicht.
Wat is er zo bijzonder aan?
Wist je dat in de tombe van de Egyptische farao Ramses II korianderzaadjes gevonden zijn? De oude Egyptenaren hechtte veel waarde aan de heilzame eigenschappen van dit kruid, eigenschappen waar we vandaag de dag nog steeds van mogen profiteren!
Let op: buiten bereik van kinderen houden. Zwanger, geef je borstvoeding of gebruik je medicatie? Overleg voor gebruik altijd met uw dokter. Vermijd de ogen en andere gevoelige plekjes. Niet bedoeld om in te nemen. Alleen verdund op de huid gebruiken.

Prijs: 19.49 (klik hier voor meer informatie)