Komkommer Olie (Koudgeperst & Ongeraffineerd) 30 ml | Natural Heroes | 8720813776443

Wat is Komkommer Olie?
Komkommer Olie is heeft een verkoelende, verkwikkende geur die doet denken aan water met een schijfje komkommer op een warme zomerdag. De olie hydrateert huid en haar door de aanwezige vetzuren en is jouw spa dag in een flesje!
Bij komkommer denk je misschien niet meteen aan olie, Komkommer Olie wordt dan ook gemaakt van de zaadjes van de komkommerplant (Cucumis Sativus). De olie die wij verkopen is koudgeperst en 100% puur en natuurlijk.
Voordelen
Stralende huid
Komkommer Olie heeft de kracht om een doffe huid weer te laten stralen. De olie voedt en hydrateert tot diep in de poriën en geeft je weer een natuurlijke glow. Dankzij de vitamine E die van nature in de olie voorkomt, werkt de Komkommer Olie ook als een anti-ager die de huid stevig en elastisch houdt. Ook erg geschikt voor de vette huid, omdat hij snel intrekt en daardoor de kans op puistjes verkleint door de aanwezige linolzuur.
Sterk haar
Wil je je haar een keer extra diep hydrateren en voeden? Masseer twee keer per dag een paar druppels Komkommer Olie op de hoofdhuid. Dit kan de conditie van het haar verbeteren en geeft je haar weer glans. Geschikt voor zowel droog als vet haar.
Hoe gebruik je het?
Verwerk de olie in je beautyroutine
Om te genieten van de hydraterende, anti-aging eigenschappen van Komkommer Olie meng je in je hand een paar druppels van de olie met je normale moisturizer of dagcrème. Masseer met zachte, ronddraaiende bewegingen in de huid.
Bewaar de olie op een donkere, koele plek.
Wat is er zo bijzonder aan?
Komkommers komen oorspronkelijk uit India en worden daar al meer dan 3000 jaar geteeld vanwege de verkoelende eigenschappen van de vrucht. Komkommer bestaat namelijk voor meer 96% uit water en is daarom een perfecte dorstlesser. Pas in de tijd van de Romeinen werden komkommers ook in Europa geïntroduceerd.

Prijs: 10.99 (klik hier voor meer informatie)