Kaneelschors Etherische Olie 10 ml | Natural Heroes | 8720813775484

Wat is Kaneelschors?
Kaneelschors olie is een bijzonder waardevolle olie die wordt gewonnen uit de geurige schors, bladeren en bloemen van de tropische boom. Deze groenblijvende, tropische boom kan tot 13 meter hoog groeien en is voornamelijk te vinden in Sri Lanka, India, Indonesië, China en Vietnam. De boom heeft prachtige bladeren, witte bloemen en paarse bessen. De boom heeft
Hoe gebruik je Kaneelschors Essentiële Olie?
Let op: gebruik niet meer dan 0,07% Kaneelschors Etherische olie in verband met huidirritatie en verdun het altijd in een draagolie of butter. Dus bijvoorbeeld 0,07ml kaneelschors Etherische olie in 100ml Amandelolie of Shea butter. Breng de olie aan als massage- of huidolie waar nodig op een gereinigde huid. Op de huid werkt Kaneelschors olie verwarmend en doorbloedingsstimulerend waardoor het bijzonder goed helpt bij koude handen, voeten en rillingen.
Je kunt ook een paar druppeltjes door je shampoo mengen voor een heerlijke geur en gevoede hoofdhuid!
Het is ook gebruikelijk om een enkele druppels van de zoetgeurende en kruidige essentiële olie te verdampen in een diffuser voor een heerlijk warm gevoel.
Wat is er uniek aan deze Kaneelschors Essentiële Olie?
Onze pure Kaneelschors Essentiële olie is een ware toevoeging aan je beauty routine en je gezondheid. Deze olie wordt met veel aandacht door middel van stoom gedestilleerd. Bovendien is deze bijzondere olie is zeer geconcentreerd, waardoor hij erg zuinig in gebruik is.
Al onze producten worden milieuvriendelijk verpakt en verzonden. Onze Kaneelschors Essentiële olie wordt geleverd in een duurzame glazen fles.

Prijs: 14.99 (klik hier voor meer informatie)