Kamille Etherische Olie (Rooms) 5 ml | Natural Heroes | 8720813777334

Wat is Roomse Kamille Essentiële Olie?
De essentiële olie van Roomse Kamille staat bekend om haar kalmerende, ontspannende geur. Het aroma is licht bedwelmend en brengt je direct in een serene stemming, klaar voor een diepe nachtrust. Daarnaast is kamille ideaal voor de droge, gevoelige huid.
De zoete, licht fruitige geur van kamille doet denken aan appels en gras. De essentiële olie wordt stoomgedestilleerd van de witte kamillebloemen.
Voordelen
Kalmeert de huid
De kalmerende eigenschappen van kamille brengen de droge en gevoelige huid tot rust. Maak kamille onderdeel van je beautyroutine door een paar druppeltjes toe te voegen aan je favoriete gezichtscrème (6 druppels per 30 ml gezichtscrème).
Voor een heerlijke nachtrust
De licht bedwelmende geur van kamille ontspant en brengt je tot rust. Masseer voor het slapengaan je voeten met een kamille-massageolie (meng 5 druppels Rooms Kamille Essentiële Olie met 60 ml Jojoba Olie) en voel hoe de dag van je afglijdt. Of verdamp de essentiële olie in je aroma diffuser voor een kalme sfeer in je slaapkamer.
Opbeurend en geeft moed
Doordat kamille kalmeert, vallen zorgen, boosheid en frustraties even weg en vrolijk je weer wat op. De geur van kamille geeft hernieuwde moed en helpt je de lichte kant van het leven weer te zien.
Hoe gebruik je het?
Verdamp in je diffuser of gebruik als ingrediënt in DIY verzorgingsproducten.
In de diffuser
Verdamp 3 druppels Roomse Kamille Essentiële Olie in je aroma diffuser voor een rustgevende sfeer in huis. Of combineer 3 druppels Sandelhout Essentiële Olie met 2 druppels Roomse Kamille Essentiële Olie en 2 druppels Bergamot Essentiële Olie.
Neem een warm bad
Een warm bad is één van de fijnste manieren om ‘s avonds tot rust te komen en je voor te bereiden op een goede nachtrust. Meng 2 druppels Roomse Kamille Essentiële Olie met 1 eetlepel Jojoba Olie. Voeg toe aan je bad en geniet!
Wat is er zo bijzonder aan Roomse Kamille Essentiële Olie?
Kamille wordt ook weleens de ‘plantendokter’ genoemd, omdat de plant positieve effecten heeft op omringende planten, bloemen en bomen. Niet verwonderlijk dus dat kamille ook voor ons mensen zo’n heilzaam plantje is!
Let op: buiten bereik van kinderen houden. Zwanger, geef je borstvoeding of gebruik je medicatie? Overleg voor gebruik altijd met uw dokter. Vermijd de ogen en andere gevoelige plekjes. Niet bedoeld om in te nemen. Alleen verdund op de huid gebruiken.

Prijs: 16.49 (klik hier voor meer informatie)