Kalahari Meloenzaadolie (Koudgeperst & Ongeraffineerd) 30 ml | Natural Heroes | 7440828746729

Wat is Kalahari Meloenzaadolie?
Kalahari Meloenzaadolie voedt en hydrateert je huid tot in de diepste lagen. De olie is rijk aan omega-3 en omega-6, verzorgt de vette huid en laat de vermoeide, rijpe huid weer stralen.
Deze lichte olie wordt koudgeperst van de gedroogde zaden van de watermeloen (Citrillus Lanatus). De olie heeft een licht gelige kleur en een neutrale geur.
Voordelen
Verzorgt de vette huid
Meloenzaadolie is een drogende olie, wat betekent dat hij snel intrekt tot in de diepere lagen van de huid, zonder een glanzend laagje achter te laten. Hierdoor voedt en hydrateert de olie de huid, zonder de poriën te verstoppen. Doordat de olie dezelfde eigenschappen heeft als de olie die je huid van nature aanmaakt, zal de huid zelf minder olie gaan produceren. Op deze manier wordt je huid automatisch minder vet en voelt deze altijd zijdezacht aan. Onmisbaar als je snel last hebt van puistjes of andere onzuiverheden.
Opkikker voor de vermoeide huid
Kalahari Meloenzaadolie verkwikt de grauwe, vermoeide huid en geeft je weer een gezonde gloed. Masseer in de ochtend en avond een paar druppels van deze heerlijke olie op een gereinigde huid en voor je het weet heb je weer een stralend gelaat!
Anti-aging
Het hoge gehalte aan linolzuur (omega-6) en linoleenzuur (omega-3) maakt Meloenzaadolie een echte anti-ager. De olie hydrateert tot diep in de huid, versterkt de huidbarrière en houdt de huid soepel door de aanmaak van elastine en collageen te ondersteunen. Bovendien is de olie rijk aan Vitamine E, een antioxidant die de huid helpt te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
Hoe gebruik je het?
Masseer enkele druppels op een gereinigde huid en laat intrekken. Je zult merken dat je huid meteen steviger en dieper gevoed aanvoelt. Je kunt de olie ook mengen met andere verzorgende oliën, zoals Jojoba en Saffloer. Of gebruik de olie als basisolie in combinatie met essentiële oliën.
Wat is er zo bijzonder aan?
Kalahari Meloenzaadolie wordt dankzij zijn voedende, hydraterende en beschermende eigenschappen ook wel de wonder-schoonheidsolie genoemd. De olie is afkomstig uit het Afrikaanse Kalahari woestijngebied, één van de droogste gebieden ter wereld. Niet zo vreemd dus, dat deze olie de taak op zich heeft genomen om de huid diep te voeden en hydrateren.

Prijs: 5.99 (klik hier voor meer informatie)