Jeneverbes Essentiële Olie | | 7440828697618

Wat is Jeneverbes?
Jenever Essentiële olie is een krachtige olie die wordt gewonnen uit de besvormige kegelvruchten en takken van de Juniperus communis. De naaldboom groeit overal op het noordelijk halfrond en gaat soms door tot in subtropische gebieden. De herkenbare grijsgroene bomen komen het meest voor in de beeldschone naaldwouden in Azië en Canada.
Omdat de bessen 2 tot 3 jaar nodig hebben om te rijpen komen aan één boom zowel donkerblauwe rijpe bessen als groene onrijpe bessen voor.
Hoe gebruik je Jeneverbes Essentiële Olie?
Gebruik nooit meer dan 1 – 2% essentiële olie en verdun het altijd in een draagolie of butter. Dus bijvoorbeeld 1 à 2 ml jenever essentiële olie in 100 ml amandelolie of shea butter. Breng de olie aan als massage- of huidolie waar nodig op een gereinigde huid. Jeneverbes is in staat verstopte poriën diep te zuiveren waardoor het een zeer geliefde olie is tegen huidproblemen.
Je kunt ook een paar druppeltjes door je shampoo mengen voor een heerlijke geur en gevoede hoofdhuid!
Het is ook gebruikelijk om enkele druppels essentiële olie te verdampen in een diffuser voor een heerlijk warm gevoel. De frisse geur is heerlijk kruidig met een ondertoon van dennennaalden en geeft een opwekkend gevoel bij mensen die vermoeid en uitgeput zijn.
Wat is er uniek aan deze Jeneverbes Essentiële Olie?
Onze Jeneverbes Essentiële olie is een echte must have. Deze bijzondere en pure olie is zeer geconcentreerd, waardoor hij erg zuinig in gebruik is.
Al onze producten worden milieuvriendelijk verpakt en verzonden. Onze Jeneverbes Essentiële olie wordt geleverd in een duurzame glazen fles.

Prijs: 9.99 (klik hier voor meer informatie)