Hot Shapers Afslankbroek – Maat M | 8717931726740

Hot Shapers Afslankbroek – Maat M
Verbodige centimeters verliezen zonder hiervoor een zwaar trainingsprogramma of dieet te moeten volgen. Met de Hot Shapers verbrandt u vet door enkel uw dagelijkse acitiveiten te doen. De Hot shapers afslankbroek is een textielinnovatie om snel gewicht te verliezen.
Met deze broek worden er giftige stoffen geelimineerd terwijl de huid gezuiverd en gevormd wordt. Door te zweten verliest u gewicht. Het geheim van deze broeken is dat de integratie van Neotex, de technologie die uw lichaamswarmte doet toenemen wanneer het in contact komt met de huid. Het binnenste weefsel stelt u in staat meer te zweten en de buitenste stof absorbeert het zweet en houdt de broek droog om te voorkomen dat vocht erdoor wordt gelaten.
Hot Shapers is zacht en licht, sterk en flexibel, en zeer comfortabel te dragen. De perfecte pasvorm sluit prima aan op uw lichaam. Draag Hot Shapers wanneer uw maar wilt en waar u maar wilt. Onder uw dagelijkse kleding, tijdens het sporten of gewoon lekker op de bank. Altijd zal Hot Shapers zijn werk doen.
Details:
Afvallen tijdens uw dagelijkse activiteiten 
Gemaakt van het speciale materiaal Neotex 
Voorzien van een vochtopnemende buiten laag 
Sluit perfect aan
Te gebruiken als broek of als onderkleding
Inhoud: Hot Shapers Afslankbroek – Maat M
Ean: 8717931726740

(gratis bezorgd vanaf 50 euro)
Prijs: 39.95  (klik hier voor meer informatie)