Helichrysum Etherische Olie 5 ml | Natural Heroes | 8720813778836

Wat is Helichrysum (Italicum) Essentiële Olie?
Helichrysum Essentiële Olie verkwikt de rijpe huid, ontspant vermoeide spieren en geeft je hoop en moed in zware tijden. Een prachtige olie om te verdampen in je diffuser of te verwerken in DIY verzorgingsproducten.
Deze essentiële olie wordt stoomgedestilleerd van de Helichrysum (Helichysrum Italicum) bloemen. De bloemen zijn goudgeel van kleur en die kleur zie je terug in de olie. Het aroma is muskusachtig met een zoete, scherpe ondertoon.
Voordelen
Ontspant de spieren
Verwerk Helichrysum Essentiële Olie in een massageolie en voel hoe je spieren zich weer ontspannen na een lange, vermoeiende dag. Helichrysum is onmisbaar voor de sportievelingen onder ons, bij een vermoeid of overwerkt lichaam en om mee te nemen in je rugzak tijdens een lange wandeltocht door de bergen.
Geeft je een jeugdige uitstraling
Helichrysum Essetniële Olie helpt de huid te herstellen en geeft je weer een natuurlijke glow, waardoor tekenen van huidveroudering minder zichtbaar worden. Een prachtig ingrediënt in gezichtsproducten voor de rijpe, vermoeide huid.
The bright side of life
In zware tijden helpt het aroma van Helichrysum je de positieve kanten te blijven zien. Dagelijkse lichtpuntjes worden weer zichtbaar en helpen je boven water te blijven, wat je ook mag overkomen.
Hoe gebruik je het?
Meng Helichrysum Essentiële Olie voor gebruik altijd met een basisolie, verwerk de olie in je favoriete DIY verzorgingsproducten of verdamp in je diffuser.
In de aroma diffuser
Doe 3 tot 4 druppels in je aroma diffuser voor een positieve sfeer in huis die je moed geeft en opvrolijkt.
Maak je eigen parfum
Helichrysum Essentiële Olie leent zichzelf goed om te gebruiken in een zelfgemaakt parfum. De heerlijke geur doet denken aan muskus met een zachte, honingachtige ondertoon. Er zit ook iets schepers aan, wat doet denken aan salie. De olie combineert goed met frisse muntgeuren.
Wat is er zo bijzonder aan?
De naam Helichrysum komt van het Griekse Helios en Chrysos, wat respectievelijke ‘zon’ en ‘goud’ betekent. De naam verwijst naar de goudgele kleur van de Helichrysum bloemen, die hun kleur behouden wanneer je ze droogt. Geen wonder dat de bloem ook wel de ‘Everlasting Flower’ genoemd wordt en ook jouw huid weer een jeugdige uitstraling geeft!

Prijs: 15.99 (klik hier voor meer informatie)