Groene Koffie Olie (Koudgeperst) 30 ml | Natural Heroes | 8720813776511

Wat is Groene Koffie Olie?
Groene Koffie Olie heeft een frisse, groen geur die doet denken aan de herfst. De olie wordt geperst van verse groene koffiebonen die barsten van de antioxidanten en essentiële vetzuren en is daarom onmisbaar in je huidverzorgingsroutine!
Voordelen
Groene koffie olie is hetzelfde opgebouwd als de olie die ons lichaam produceert. Hierdoor wordt de olie makkelijk door de huid opgenomen en geaccepteerd en blijft het zuurgehalte van de huid in tact.
Groene Koffie Olie voedt de droge, harde en breekbare huid, maar balanceert ook de vette en gecombineerde huid. De olie is daarom ideaal om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen en een sinaasappelhuid en rimpels minder zichtbaar te maken. Voedt je huid dus regelmatig met de krachtige olie van groene koffie.
Bovendien barst Groene Koffie Olie van de vitamine E, een stofje dat je beschermt tegen veroudering door vrije radicalen. De olie werkt verjongend en geeft ook je lymfesysteem een boost, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd.
Hoe kun je het gebruiken?
Op het gezicht
Gebruik in plaats van je normale gezichtscrème eens Groene Koffie Olie. Voeg eventueel 2 druppels Oranjebloesem Essentiële Olie en 2 druppels Geranium Essentiële Olie toe aan het flesje.
Op het lichaam
Meng de olie met Jojoba Olie of Amandelolie en smeer de huid goed in. Of geef jezelf of een ander een heerlijke huidverstevigende massage.
Als haarmasker
Voor het slapengaan verdeel je de olie grondig over je haar en hoofdhuid en in de ochtend was je je haar zoals je dat altijd doet. Na het wassen voelt het haar heerlijk flexibel, zacht en gevoed aan, waardoor het langer flexibel en veerkrachtig blijft! Daarnaast helpt Groene Koffie Olie de olieproductie van de hoofdhuid in balans te krijgen en stimuleert de olie de haargroei. Ook ideaal om na het föhnen lichtjes aan te brengen op de haarpunten.
Op je nagels
Door je nagels en nagelriemen zachtjes te masseren met een druppeltje Groene Koffie Olie blijven ze langer mooi en sterk en voorkom je gebroken nagels.
Wist je dit al over Groene Koffie Olie?
Anders dan je misschien zou verwachten ruikt Groene Koffie Olie niet naar koffie. De olie wordt namelijk gemaakt van bonen die nog niet geroosterd zijn en de geur van koffie is daardoor ver te zoeken. Bruine Koffie Olie daarentegen wordt gemaakt van geroosterde koffiebonen en doet wél denken aan die heerlijke cappuccino in de ochtend.

Prijs: 5.99 (klik hier voor meer informatie)