Granaatappelolie (Koudgeperst & Ongeraffineerd) 100 ml | Natural Heroes | 8720813777174

Wat is Granaatappelolie?
Granaatappelolie is een rijke en voedende olie die al eeuwenlang wordt gebruikt om de huid te verzorgen en jong te houden! Niet zo gek dus dat de granaatappel symbool staat voor gezondheid, vruchtbaarheid en het eeuwige leven.
Deze olie heeft een aardse, nootachtige geur en wordt koudgeperst van de pitjes van de granaatappel. De olie maakt de rijpe, vermoeide huid weer zijdezacht!
Voordelen
Anti-aging van de huid
Granaatappelolie is ideaal voor de rijpere en vermoeide huid. De olie is rijk aan antioxidanten die het natuurlijke verouderingsproces van de huid helpen te vertragen. Met granaatappelolie houd je je huid elastisch, jong en strak!
Diepe hydratatie
Granaatappelolie trekt snel en diep in de huid, waardoor je huid er niet vettig van wordt maar juist goed wordt gevoed en gehydrateerd.
Vol vitaminen voor de huid
Granaatappelolie barst van de vitamine C en K, antioxidanten en polyfenolen, waaronder flavonoïden, tannine en meervoudige onverzadigde vetzuren. Polyfenolen zijn stofjes die van nature in planten voorkomen en beschermende kwaliteiten hebben. Zo helpen ze vrije radicalen te neutraliseren voordat ze het DNA in de huidcellen kunnen aantasten. Granaatappelolie is zelfs zo rijk aan polyfenolen dat het de huid kan helpen beschermen tegen UV-straling!
Voeding voor je haar
Granaatappelolie revitaliseert dof, breekbaar haar en heeft een stimulerende werking op de hoofdhuid, waar het een goede invloed heeft op de bloedcirculatie. Geef jezelf dus eens een heerlijke hoofdmassage met granaatappelolie en geef je haarbos een flinke boost!
Hoe gebruik je het?
Gebruik Granaatappelolie voor het maken van DIY verzorgingsproducten voor je lichaam en gezicht.
Als lichaamsolie
Masseer jezelf na het douchen zacht in met granaatappelolie om het natuurlijke verouderingsproces van de huid te vertragen en je huid een heerlijke oppepper te geven.
Haarmasker
Meng met Zoete Amandelolie en MCT Olie, verdeel door het haar voor het slapen en was je haar de volgende ochtend zoals je dat altijd doet!
Waarom is Granaatappelolie zo bijzonder?
Dat granaatappel een krachtig fruit is blijkt wel uit de vele symboliek die er rondom de vrucht bestaat. Zo staan de 613 pitten van de granaatappel in het Jodendom voor de 613 voorschriften in de Thora. In het Christendom representeren de pitten de zoetheid van de hemel en het eeuwige leven. In het Boeddhisme is de granaatappel één van de drie gezegende vruchten (samen met perzik en citrusfruit) en in het Hindoeïsme wordt de vrucht geassocieerd met Ganesha, vruchtbaarheid en welvaart. Volgens de Koran groeien granaatappels in de tuinen van het paradijs.

Prijs: 11.99 (klik hier voor meer informatie)