Gillette Mach 3 Turbo Scheermesjes – 8 stuks | 7702018263813

Gillette Mach 3 Turbo Scheermesjes – 8 stuks
Vindt u het ook hoog tijd worden om verbaasd te staan van nog betere scheerprestaties? Uw verwachtingen zullen overtroffen worden door Gillette Mach3 Turbo scheermesjes. Geraffineerde scheertechnologieën werken nauw samen als een manueel scheersysteem, zodat u een glad en fijn scheerresultaat kunt verwachten.
Maak van scheren een high-end activiteit. De Gillette Mach3 Turbo combineert Gillette’s 3-voudige scheertechnologie, dat zacht over de huid glijd met de anti-frictie scheermesjes. Het bewegende scheerhoofd met 10 microribbels volgt elke contour van je gezicht voor ultra comfort en gladheid. De lubrastrip op het scheerhoofd verkleurt langzaam naar wit, waarmee aangegeven wordt wanneer je scheerbeurt niet meer optimaal is.
Een glad scheerresultaat
Gillette’s 3-voudige scheertechnologie met anti-frictiemesjes glijden zacht over het gezicht. Scheren wordt super gemakkelijk en perfect glad.
Focus op contouren
Een voorwaarts bewegend scheerhoofd met 3 progressief gezette mesjes en 10 microribbels zodat iedere contour van het gezicht gevolgd kan worden voor een perfecte scheerbeurt.
Ultieme sensiviteit
De lubrastrip indicator maakt de huid nog gladder zodat het mesje goed over de huid beweegt en scheren nog fijner aanvoeltt. De groene streep vervaagt naarmate het mesje frequenter gebruikt wordt om aan te geven dat je niet langer kunt genieten van een perfecte scheerervaring. Hiermee weet je precies op tijd wanneer het mesje om vervanging vraagt. Gillette Mach 3 Turbo:
heeft een verbeterde smerende strip
geavanceerde draaiende kop
superieure cartridge geometrie 
betere bescherming van de huid
individueel verende mesjes
Inhoud: 8 Mach3 Turbo scheermesjes (2×4-pack)
Ean: 7702018263813

(gratis bezorgd vanaf 50 euro)
Prijs: 18.95  (klik hier voor meer informatie)