Gillette Mach 3 Turbo Scheermesjes – 16 stuks | 7702018263813

Gillette Mach 3 Turbo Scheermesjes – 16 stuks
Gillette Mach3 Turbo scheermesjes beschikken niet alleen over de kwaliteiten die de scheermesjes van mach3 bezitten, maar hebben daarnaast een beter ontwerp om aan de verwachtingen van de gebruikers te voldoen. Geraffineerde scheertechnologieën werken samen als een manueel scheersysteem, zodat u een glad en comfortabel scheerresultaat kunt verwachten. Maak van scheren een high-end activiteit. De Gillette Mach3 Turbo combineert Gillette’s 3-voudige scheertechnologie, dat zacht over de huid glijd met de anti-frictie scheermesjes. Het bewegende scheerhoofd met 10 microribbels volgt elke contour van je gezicht voor ultra comfort en gladheid. De lubrastrip op het scheerhoofd verkleurt langzaam naar wit, waarmee aangegeven wordt wanneer je scheerbeurt niet meer optimaal is.
Een glad scheerresultaat
Gillette’s 3-voudige scheertechnologie met anti-frictiemesjes glijden zacht over het gezicht. Hierdoor wordt scheren ongelooflijk makkelijk en comfortabel. Daarnaast zorgt een voorwaartse bewegend scheerhoofd met 3 progressief geplaatste mesjes en 10 microribbels zodat iedere contour van het gezicht gevolgd kan worden voor een perfecte scheerbeurt.  
Mach3 Turbo
Verbeteringen in de macht3 Turbo zijn oa. te vinden in de lubrastrip indicator die de huid  nog gladder maakt zodat het mesje goed over de huid glijdt en scheren nog comfortabeler aanvoeltt. De groene streep vervaagt naarmate het mesje frequenter gebruikt wordt om aan te geven dat je niet langer kunt genieten van een optimale scheerervaring. Hiermee weet je precies wanneer het mesje om vervanging vraagt. Verder:
In plaats van 5, nu 10 microribbels
Significant dunner
Meer flexibel
Trekken de huid zachtjes strak
Baardharen worden veilig, nog dieper afgeschoren
 heeft een verbeterde smerende strip
 geavanceerde draaiende kop
 superieure cartridge geometrie 
 betere bescherming van de huid
 individueel verende mesjes
Inhoud: Gillette Mach 3 Turbo, 16 scheermesjes
Ean: 7702018263813

(gratis bezorgd vanaf 50 euro)
Prijs: 36.95  (klik hier voor meer informatie)