Geraniumwater, Biologisch (Hydrosol) 300 ml | Natural Heroes | 7440828755769

Wat is Geraniumwater?
Geraniumwater is een Hydrosol verkregen door stoomdestillatie van de blaadjes van de Franse Pelargoium x asperum plant.
Geraniumwater heeft een fleurige, zoete en bloemige geur en is daarom prettig om als subtiele parfum toe te voegen aan DIY-verzorgingsproducten.
Naast de veelzijdige werking op de huid herstelt Geraniumwater het natuurlijke innerlijke evenwicht. Wil je meer in het hier-en-nu zijn? Geraniumwater is aardend en heeft een kalmerend effect.

Wat zijn de voordelen van Geraniumwater?
Talgregulerende werkingGeraniumwater is talgregulerend. Een teveel aan talg verminderd en hierdoor verstoppen de poriën minder snel. Het helpt de huid in balans te brengen en zorgt ervoor dat de huid minder gaat glimmen.
Kalmerend en verkoelend voor de huidDoor de kalmerende en verkoelende werking is Geraniumwater ideaal om te gebruiken als aftersun of om huidirritaties door insectenbeten te verlichten.
Ontspannende geurDe natuurlijke en subtiele geur van Geranium brengt een positieve en ontspannen sfeer in huis. Ideaal om te gebruiken tijdens een stressvolle periode. Spray een paar keer in de ruimte om direct rust te ervaren.

Hoe gebruik je Geranium water?
In DIY verzorgingsproductenVoeg Geraniumwater toe aan je DIY verzorgingsproducten voor een subtiele, zoete geur.
TonicSpray Geraniumwater na je reiniging op de huid als tonic om de huid in balans te brengen. Je kunt hiervoor ook een wattenschijfje gebruiken.
DeodorantMaskeert onaangename lichaamsgeuren en is daarom ideaal om te gebruiken als deodorant.
Face & body mistPuur te gebruiken als een ontspannende en kalmerende face & body mist. Ook te gebruiken op de hoofdhuid voor extra ontspanning.
Ontspannende roomspraySpray een paar keer in de ruimte voor een ontspannen sfeer in huis.

Wat is er zo bijzonder aan Geraniumwater?
De Geraniumfamilie bevat ongeveer 280 soorten waarvan de meeste soorten oorspronkelijk uit Namibië en Zuid-Afrika voorkomen.

Prijs: 25.99 (klik hier voor meer informatie)