Geranium Etherische Olie 10 ml | Natural Heroes | 7440828715763

Wat is Geranium Essentiële Olie?
De bloemige geur van Geranium maskeert de vreemdste geurtjes en is ideaal voor het maken van een zomerse roomspray. Daarnaast is de essentiële olie van de Pelargonium Graveolens (die gewonnen wordt door stoomdestillatie) ook een must have voor een gezonde huid, zeker wanneer je Geranium combineert met de heerlijke Rozenbottelolie.
Voordelen
Huid
Geranium helpt de weefsels van het lichaam te herstellen en kan daarom ondersteuning bieden bij huidproblemen. Daarnaast heeft Geranium een samentrekkende en voedende werking waardoor rimpels minder opvallen en het verouderingsproces van de huid vertraagd wordt. Verwerkt in een basisolie kan Geranium helpen om littekens minder zichtbaar te maken.
Haar
Last van droog haar en roos? Dan kan Geranium Essentiële Olie uitkomst bieden. De olie ondersteunt de haargroei en kan het natuurlijke oliegehalte van het haar helpen verhogen.
Kalmeert en vermindert stress
De geur van Geranium helpt je vervelende herinneringen te verwerken en een plekje te geven. De geur kalmeert, vermindert stress en brengt je in een betere stemming. Geranium is daarom heel fijn om te gebruiken bij somberheid, angstproblemen of woede.
Hoe kun je het gebruiken?
Verdamp Geranium Essentiële Olie in een diffuser of verwerk in DIY verzorgingsproducten voor huid en haar.
In de diffuser
Doe 3 druppels Geranium Essentiële Olie in je diffuser en ervaar de bloemige geur van Geranium, die je meteen in een betere stemming brengt.
Wist je dit al over Geranium?
Er zijn honderden verschillende soorten geranium, maar van maar enkele soorten wordt essentiële olie gemaakt. En dat deden ze al in het oude Egypte, waar de olie gebruikt werd voor allerlei geneeskrachtige doeleinden.
Let op: zwanger, geef je borstvoeding of gebruik je medicijnen? Overleg voor gebruik met je dokter. Vermijd de ogen. Alleen verdund gebruiken met een basisolie. Buiten bereik van kinderen houden. Niet om in te nemen.

Prijs: 9.99 (klik hier voor meer informatie)