Frankincense Etherische Olie (Serrata) 30 ml | Natural Heroes | 8720813772513

Wat is Frankincense Essentiële Olie?
Frankincense essentiële olie is één van de meest gebruikte essentiële oliën ter wereld. De warme, kruidige en ietwat dennenachtige geur brengt rust en balans. De heilzame eigenschappen van frankincense laten je huid weer stralen.
Om deze essentiële olie te maken worden er kleine gaatje geboord in de bast van de Boswellia Serrata boom, er komen dan kleine druppeltjes sap vrij. Deze druppeltjes worden vervolgens gedroogd tot hars en stoomgedestilleerd, met essentiële olie als eindresultaat.
Frankincense wordt al eeuwenlang gebruikt vanwege haar heilzame eigenschappen. Zo gebruikte de Egyptenaren Frankincense hars voor parfum, zalfjes en vele andere dingen. De Babyloniërs verbrandde de hars in spirituele ceremonies en volgens het Oude Testament was Frankincense hars één van de giften van de Drie Koningen aan het kindje Jezus.
Voordelen
Mindfulness & balans
De geur van frankincense doet denken aan tempels en kerken, aan heilige plekken en een connectie met het hogere. Geen wonder dat deze olie een gevoel van mindfulness en balans creëert. Yogadocenten gebruiken deze geur vaak in hun lessen om studenten nét wat dieper in hun oefening te krijgen. De geur werkt bovendien verhelderend en maakt lichter, waardoor het makkelijker is om in meditatie te blijven.
Bescherming & geborgenheid
Wanneer je deze olie verdampt in een diffuser ruikt je huis als een ware tempel. Een geur die jou en je gezin een veilig gevoel geven, een gevoel van thuis zijn.
Anti-aging van de huid
Frankincense wordt al duizenden jaren gebruikt om de de huid te liften, tonen en verstrakken. De essentiële olie kan rimpelvorming helpen te vertragen, de poriën te verkleinen en de huid jong en strak te houden. Frankincense kan zelfs helpen om littekens minder zichtbaar te maken en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Inderdaad, frankincense is je held als het aankomt op anti-aging! En de essentiële olie is heel eenvoudig te verwerken in je beautyroutine: voeg een aantal druppels toe aan je favoriete dagcrème (6 druppels per 30 ml) of aan je body lotion (12 druppels per 30 ml).
Hoe gebruik je het?
Verwerk Frankincense Essentiële Olie in een badolie, gezichtsolie of ander DIY verzorgingsproduct. Of verdamp 3 à 4 druppels in de diffuser.
In de diffuser
Combineer 2 druppels Frankincense Essentiële Olie, 2 druppels Eucalyptus Radiata Essentiële Olie en 2 druppels Rozemarijn Essentiële Olie in je aroma diffuser. Deze blend brengt niet alleen rust en balans, maar helpt je ook weer vrijer te ademen.
Let op: alleen voor uitwendig gebruik. Verdun de olie altijd, voeg maximaal 0,3% toe aan een draagolie. Buiten bereik van kinderen houden. Overleg voor gebruik altijd met een specialist, zeker als u zwanger bent, borstvoeding geeft of medicijnen gebruikt.

Prijs: 16.99 (klik hier voor meer informatie)