Eucalyptus Etherische Olie (Radiata) 10 ml | Natural Heroes | 7435119170154

Meer over eucalyptus essentiële olie
Eucalyptus essentiële olie wordt verkregen uit de verse blaadjes van de hoge, altijd groene eucalyptus boom. De eucalyptus boom komt van oorsprong uit Australië, maar groeit tegenwoordig ook in andere delen van de wereld.
De geur van eucalyptus ken je waarschijnlijk wel van de bekende potjes vaporub. Een belangrijke eigenschap van eucalyptus is dat het zuiverend werkt en een positief effect heeft op de luchtwegen. Eucalyptus essentiële olie is dus een must have voor de winter! Wat dacht je van DIY vaporub?
Voor glanzend haar en een gevoede hoofdhuid is eucalyptus ook een waardevolle toevoeging. De actieve ingrediënten in eucalyptus essentiële olie helpen de haarzakjes te versterken en de bloedcirculatie te bevorderen, waardoor je haar sterker wordt. Daarbij helpt het een droge hoofdhuid te verzorgen. Win-win!
De huidondersteunende eigenschappen van eucalyptus essentiële olie helpen puistjes en onzuiverhede te verminderen voor een egale huid.
Eucalyptus essentiële olie is ook heerlijk in een massageolie bij vermoeide spieren. Het stimuleert de doorbloeding en helpt daardoor sneller te herstellen na inspanning.
Gebruik

Verdun essentiële olie bij gebruik op je huid altijd in een draagolie of butter, zoals amandel olie, kokosolie of shea butter, en gebruik niet meer dan 1% (1ml essentiële olie per 100ml draagolie/butter).
Breng de olie aan waar nodig op een gereinigde huid. Voor gebruik op je hoofdhuid kun je ook een paar druppeltjes van de eucalyptus essentiële olie in je shampoo of conditioner doen.
Gebruik de essentiële olie in een olielampje/diffuser of een geurblokje om de heerlijke geur van Eucalyptus te verspreiden in de kamer. Ook kan eucalyptus olie goed gebruikt worden in een stoombad.

Prijs: 9.99 (klik hier voor meer informatie)