Duindoornolie/Sea Buckthorn (Koudgeperst & Ongeraffineerd) 30 ml | Natural Heroes | 8720813773053

Meer over duindoorn olie
Duindoorn olie is een oranje-rode olie die wordt verkregen uit de bes van de duindoorn struik. De duindoorn struik groeit voornamelijk in zonnige, droge gebieden.
Duindoorn olie is een heerlijke, verwarmende olie die rijk is aan onverzadigde vetzuren, vitamine E en carotenoïden. De carotenoïden geven de mooie oranje kleur en vormen samen met vitamine E de bron van antioxidanten in deze olie. Doordat deze olie een zeer sterke oranje-rode kleur heeft, kun je deze het beste vermengen met een andere draagolie voordat je deze op de huid aanbrengt. 15% duindoornolie is vaak al voldoende.
De olie verzacht de zonverbrande huid, ondersteunt je huid en stimuleert de celvernieuwing. Ook is duindoorn olie heerlijk in de winter bij een droge huid en hydrateert het intensief.
Gebruik
Breng de duindoorn olie aan waar nodig op je gereinigde, nog vochtige huid voor maximale verzorging en hydratatie. Masseer de olie in je huid tot het helemaal is opgenomen.
Duindoorn olie kan gemengd worden met maximaal 1% essentiële olie voor een heerlijke geur en extra verzorging, en natuurlijk gebruikt worden als ingrediënt in een DIY body butter. Let bij gebruik voor het slapengaan wel op dat de olie af kan geven en dus vlekken kan veroorzaken op lichtgekleurde lakens.

Prijs: 9.99 (klik hier voor meer informatie)