DIY Deodorant Zonder Geurtjes | Natural Heroes | 7440828742714

Maak met dit leuke DIY-pakket jouw eigen deodorant! Vrij van ingrediënten die je liever niet in jouw lichaam wilt.

Over de ingrediënten
Arrowroot Poeder Een natuurlijk verdikkingsmiddel met een fijne structuur. Dit product is een kei in vocht absorptie, waardoor je minder last zult hebben van ongewenst transpireren. De actieve ingrediënten dringen dieper in de huid door, waardoor je een optimaal resultaat bereikt.KokosolieWordt koudgeperst zodat alle belangrijke vitaminen behouden blijven. Denk bijvoorbeeld aan vitamine E, een belangrijke bron voor het herstellen van de huid. Kokosolie voedt intensief, beschermt tegen uitdroging en zorgt ervoor dat je het goed uit kunt smeren.
MCT OlieNormale kokosolie stolt bij kamertemperatuur, waardoor jouw zelfgemaakte deo hard kan aanvoelen in de wintermaanden. Gefractioneerde Kokosolie (MCT) is vloeibaar. Hiermee kun je de deo gemakkelijk zachter maken.
Bijenwas (Wit)Dit is ontkleurde gele bijenwas. Bijenwas zorgt er in jouw deodorant voor dat je huid bij dagelijks gebruik niet uitdroogt en werkt zuiverend. Het is structuur bepalend en zorgt ervoor dat je product de juiste stevigheid krijgt.Magnesium Hydroxide Magnesium wordt gewonnen uit zeewater en neutraliseert de geur. Een belangrijke speler dus!Essentiële Oliën (alleen bij de versie met Essentiële Oliën)Geef jouw deodorant de geur van Pink Grapefruit, Rozemarijn of Lavendel. Je kunt deze geuren natuurlijk ook mengen! De essentiële oliën zijn 100% puur en er zijn geen andere stoffen aan toegevoegd.Tip: Is jouw zelfgemaakte deo te hard? Smelt het geheel dan weer even au bain-marie en voeg wat meer MCT olie toe.

Wat krijg je?
Je ontvangt alle producten die hieronder staan.

100 ml Kokosolie

30 ml MCT Olie

50 gram Arrowroot Poeder

20 gram Witte Bijenwas

50 gram Magnesium Hydroxide

2 x 100 ml Tinnen blikje

In de versie met de essentiële oliën zitten 3 samples met de geuren: Pink Grapefruit, Rozemarijn en Lavendel
Informatieblad
Incl. herbruikbaar duurzaam opvulmateriaal

Wat heb je nodig?

Smeltpannetje
Precisie weegschaal

Smeltpannetje
Digitale (precisie) weegschaal

Digitale (precisie) weegschaal

Prijs: 16.99 (klik hier voor meer informatie)