DIY Bodylotion Default Title | Natural Heroes | 7440828744749

In dit pakket vind je alle benodigdheden om zelf je eigen natuurlijke bodylotion te maken. Voedend, verzachtend en verzorgend in één. Volledig natuurlijk, een cadeautje voor je huid.
Over de ingrediënten
Gedemineraliseerd WaterGedemineraliseerd water (ook wel demiwater genoemd) is gefilterd leidingwater. Demiwater is vrij van de negatieve ionen van de zouten en mineralen die in water voorkomen. Zo houd je alleen de positieve ionen over, met schoon en helder water als resultaat.
GlycerineGlycerine wordt verkregen uit plantaardige olie (koolzaad), maar is wel in water oplosbaar. Ook is het hypoallergeen, waardoor bijna iedereen er goed op reageert. Het trekt vocht uit z’n omgeving aan en houdt dit langdurig vast, vandaar dat hydrateren een fluitje van een cent wordt.
Olivem 1000Olivem 1000 is een plantaardige emulgator die ervoor zorgt dat jouw zelfgemaakte gezichtsproducten prachtige mengsels worden. Een emulgator helpt ingrediënten op waterbasis met ingrediënten op oliebasis te mengen, zodat je een mooie egale crème of lotion krijgt. Olivem 1000 wordt gemaakt van olijfolie.
Mango BoterDe butter is net als de vrucht rijk aan antioxidanten en ondersteunt de huid, helpt littekentjes te vervagen en huidveroudering tegen te gaan. Ook is deze butter uniek omdat het sterk helpt de huid te zuiveren. Verder kalmeert het de huid intens.
CosgardCosgard is een biologisch conserveringsmiddel dat jouw DIY verzorgingsproducten op waterbasis langer goed houdt. Cosgard beschermt je product tegen een breed spectrum van gisten, schimmels en bacteriën.
Wat krijg je?

2 x 300 ml Gedemineraliseerd Water

100 ml Glycerine

50 gram Olivem

250 ml Mango Boter
10 ml Cosgard

1 Sample Sinaasappel Essentiële Olie
1 Sample Rozemarijn Essentiële Olie
1 Sample Lavendel Essentiële Olie
1x Lege 300 ml Glazen Fles Bruin

1x Zeeppompje

Alles in een geschenkverpakking
Gebruiksaanwijzing op papier
Incl. herbruikbaar duurzaam opvulmateriaal

Wat heb je zelf nodig?

Precisie weegschaal
Smeltpan
Thermometer

Prijs: 43.99 (klik hier voor meer informatie)