Digitale Thermometer Zilver | Natural Heroes | 7440828760732

Maak jij graag je eigen cosmetica?
Zorg dan dat je een digitale thermometer in je toolset hebt zitten!
Om te kunnen formuleren als een pro is het belangrijk om te weten hoe warm je ingrediënten zijn tijdens het proces. Dit is vooral belangrijk als je te maken hebt met hitte gevoelige ingrediënten of als je een emulsie wilt maken. Bij het maken van een emulsie (olie met water vermengen) is het belangrijk dat beide delen van het recept op dezelfde temperatuur worden gebracht voordat deze met elkaar kunnen worden vermengd. De thermometer kan in allerlei soorten vloeistoffen worden gedoopt, van waterig tot stroperig.
Digitaal en nauwkeurig
De digitale thermometer heeft een temperatuur range van -50 ℃ tot +300 ℃ dat wordt weergegeven op een digitaal LCD scherm. De digitale thermometer geeft tot 1 decimaal achter de komma de meting weer en is hiermee super nauwkeurig.
Hoge kwaliteit en veilig in gebruik
Deze digitale thermometer is gemaakt van een hoge kwaliteit metaal en heeft een meetvlak van 145 millimeter. De thermometer is lang en daarmee veilig in gebruik in hete vloeistoffen. Verder schakelt de digitale thermometer automatisch uit om batterij te besparen.
Overige specificaties
Wordt geleverd inclusief batterij (1.5V AG13)
Afmeting: 240 mm lang
Scherm afmeting: 20 × 35mm
Gewicht: 20 gram
Nauwkeurigheid: ± 1 °C (tussen de -20 °C en 80 °C)
Meting tijd: 10 seconden
Automatische slaapfunctie

Prijs: 7.99 (klik hier voor meer informatie)