Diatomaceous Earth (Food Grade) 200 gram | Natural Heroes | 8438471251416

Inhoud verpakking: 1000 mlGewicht: 200 gram
Wat is diatomaceous earth?
Diatomaceous earth of diatomeeënaarde bestaat uit verpulverde fossielen van een bepaald soort plankton, genaamd diatomen, die duizenden jaren geleden zijn ontstaan. Zo ziet het er uit onder een microscoop. We know, vreemd hè? →
Diatomaceous earth bestaat bijna volledig uit silica (voor zo'n 80-90%), een stof die belangrijk is bij een gezonde opbouw van huid, haar en nagels. Naast silica is diatomaceous earth ook rijk aan calcium, magnesium, zink en koper en is het heerlijk om als lichte scrub en masker te gebruiken om de huid mild te reinigen en te ontdoen van vuil en dode huidcellen. En de mineralen zullen je huid direct een oppepper geven!
Ook is het een waardevolle toevoeging aan je mondverzorgingsroutine door de mild schurende eigenschappen. Diatomaceous earth vermindert vlekken en verkleuringen op je tanden zonder het glazuur aan te tasten.
Hoe gebruik je het?
Voor op je huid als milde scrub of masker kun je diatomaceous earth mengen met wat water, aloë vera sap of olie en op je huid aanbrengen. Masseer het licht in met je vingertoppen of laat 10-15 minuten op je gezicht zitten, waarna je het afspoelt met lauwwarm water.
Als je het als onderdeel van je mondverzorging wilt gebruiken, kun je een beetje diatomaceous earth over je tandpasta op je tandenborstel strooien en vervolgens je tanden poetsen. Omdat het schurende eigenschappen heeft en effectief werkt hoef je maar een klein beetje te gebruiken, en is het ook niet nodig het elke dag te gebruiken.

Prijs: 9.99 (klik hier voor meer informatie)