Diadermine Dagcrème 7 x 3 mL Fouten Expert 3D | 4015000518017

Diadermine Dagcrème 7 x 3 mL Fouten Expert 3D
De Diadermine 3D weekkuur is verrijkt met RetiNoctCytol, Hyaluronic Micro-Fillers en Anti-Oxidanten die zorgen dat de dagcrème in een week tijd diepe rimpels vermindert. De kuur activeert het regeneratieproces van de huid, wat met het ouder worden vertraagt, en zorgt dat de huid er dezelfde dag al jonger uit ziet. De formule bevat RetiNoctCytol wat het natuurlijk beschermingsmechanisme van de huid en de regeneratie ondersteunt tijdens de nacht. Hierdoor verhoogt de huiddichtheid en zien rimpels er opgevuld uit. De Anti-Oxidanten helpen tegen huidschade wat veroorzaakt wordt door UV-licht en stress. De Hyaluronic Micro-Fillers werken van diep in de huid om de rimpels op te vullen van binnenuit.
Door de hoge concentratie werkzame stoffen is na een week het resultaat al zichtbaar in drie dimensies: Diepe rimpels zien er minder diep uit, de rimpelstructuur wordt verbeterd en het huidoppervlak ziet er steviger uit.
De crème heeft tolerantietests ondergaan waaruit blijkt dat het een goede huidverdraagzaamheid heeft, is allergievriendelijke (gecertificeerd door het ECARF) en de doeltreffendheid is bewezen door dermatologische en wetenschappelijke studies.
Inhoud: 7 x 3 mL
Ean: 4015000518017

(gratis bezorgd vanaf 50 euro)
Prijs: 4.49  (klik hier voor meer informatie)