De Complete Huishoudbijbel Default Title | Deltas | 9789044749311

Over De Complete Huishoudbijbel
Dit boek is een ware schatkist aan inspiratie voor het eenvoudig en natuurlijk schoonmaken van je huis. Je leert hoe je je eigen schoonmaakmiddelen maakt, allerlei soorten vlekken verwijdert en je huis fris en schoon houdt met natuurlijke ingrediënten.
Meer informatie over dit boek
De Complete Huishoudbijbel, geschreven door Sylvie Fabre en Isabelle Louet, is verdeeld in secties voor verschillende schoonmaakmiddelen, kamers in je huis en veelgebruikte ingrediënten. Alle ingrediënten die je nodig hebt om de tips uit het boek op te volgen zijn eenvoudig te verkrijgen of bij ons te bestellen. Denk aan natuurazijn, citroensap en baking soda.
Het boek bevat uitleg over hoe je elke kamer in je huis het beste schoonmaakt. Zo leer je je eigen schoonmaakmiddelen te maken, maar ook hoe je bepaalde materialen het beste onderhoudt, zoals marmer, roestvrijstaal en hout. Daarnaast biedt het boek instructies voor het verwijderen van verschillende soorten vlekken, uit kleding en tapijten maar bijvoorbeeld ook in de keuken en badkamer. Ten slotte bevat het boek tips en handigheidjes voor iedere denkbare schoonmaakklus in en rond het huis.
Het boek ziet er prachtig uit en is fantastisch voor iedereen die zijn of haar huis op een natuurlijke, groene en duurzame manier brandschoon wil houden.
Wanneer gebruik je dit boek?
Dit boek is geschikt voor iedereen die zijn of haar huis niet langer wil schoonmaken met schoonmaakmiddelen gemaakt met onnatuurlijke ingrediënten. Daarnaast kan het boek je helpen geld te besparen, omdat het maken van je eigenschoonmaakmiddelen vaak veel goedkoper is dan het kopen van schoonmaakmiddelen in de winkel.
Wat is er zo bijzonder aan dit boek?
De Complete Huishoudbijbel leest makkelijk weg en staat vol tips om natuurlijk schoon te maken. Het advies in het boek is praktisch en eenvoudig op te volgen. Aan alle onderwerpen wordt aandacht besteed en de auteurs hebben niets overgeslagen (van kamerplanten en huisdieren tot badkamers en tuingereedschap). Deze nuttige gids is een must-have voor iedereen die voortaan op een natuurlijke wijze wil schoonmaken.

Prijs: 9.95 (klik hier voor meer informatie)