Citroen Etherische Olie (Koudgeperst) 30ml | Natural Heroes | 8438471246610

Wat is Citroen Essentiële Olie?
Het frisse, opbeurende aroma van Citroen Essentiële Olie brengt het zonnetje in huis. De geur vrolijkt je op en de olie helpt de talgproductie in de huid te balanceren en het verouderingsproces te vertragen door de aanwezige antioxidanten.
Citroen Essentiële Olie wordt koudgeperst van de schillen van de citroenvrucht (Citrus Limon). De olie is geelachtig van kleur en ruikt fris, zoet en fruitig.
Voordelen
Brengt het zonnetje in huis
Het levendige, zure aroma van Citroen Essentiële Olie pept de vermoeide geest direct op en helpt je om weer helder te denken. Bovendien brengt de geur je in een blijmoedige stemming, waardoor ook je creatieve raderen weer gaan raaien. Kortom: Citroen Essentiële Olie is perfect om te verdampen in een diffuser in je werkkamer of op je bureau.

Hoe gebruik je het?
Verdamp Citroen Essentiële Olie in een aroma diffuser of verwerk in DIY verzorgingsproducten. Wanneer je de olie verwerkt in verzorgingsproducten, laat dan niet meer dan 2% van de totale hoeveelheid bestaan uit Citroen Essentiële Olie. Bijvoorbeeld: 100 gram Shea Butter, gemengd met 1 à 2 gram Citroen Essentiële Olie, of 1 druppel Citroen Essentiële Olie gemengd met 100 druppels (5 ml) Jojoba Olie.
Let op: deze olie is fototoxisch en is daardoor niet geschikt om te gebruiken op lichaamsdelen die worden blootgesteld aan zonlicht.
Transformeer je blend

Heb je een diffuser blend gemaakt die net iets te zwaar ruikt? Of ben je toch niet helemaal blij met de geur van je massageolie? Een druppeltje Citroen Essentiële Olie toevoegen doet wonderen: de geur is meteen een stuk lichter en je blend is een heuse transformatie ondergaan.
DIY diffuser blend
Combineer 3 druppels Lavendel Essentiële Olie met 3 druppels Citroen Essentiële Olie in je aroma diffuser en geniet van een zachte, opbeurende sfeer in huis.
Let op: Citroen Essentiële Olie is fototoxisch, dat betekent dat de olie je huid kan beschadigen als je na gebruik op de huid de zon in gaat. Gebruik producten waarin je de olie heb verwerkt dus alleen ‘s avonds op de huid die wordt blootgesteld aan de zon.

Prijs: 20.99 (klik hier voor meer informatie)