Braun Silk Epil Epilator – 7381 Wet & Dry | 4210201648345

Braun Silk Epil Epilator – 7381 Wet & Dry
De Silk-épil 7 wet & dry epilators verwijderen zelfs de kortste en fijnste haartjes tot wel 0,5 mm lang. Dat is net zo klein als een zandkorrel. De 40 pincetjes van de Close-Grip technologie van Braun zorgen voor een superieure prestatie en de grondigste ontharing ooit. Omdat hij snoerloos te gebruiken is, kan hij droog of in bad of douche gebruikt worden voor de zachtste epileerervaring ooit. Om het epileren nog comfortabeler te maken, kun je je huid voorbereiden met de Olaz verkoelende vochtige doekjes die je erbij krijgt.
Close-grip technologie
Deze baanbrekende technologie van Braun maakt epileren nog efficiënter dan ooit tevoren. De 40 pincetjes zijn zo ontworpen dat ze in een optimale hoek sluiten en de haartjes nog dichter op de huid vastpakken voor betere verwijdering van zelfs de kortste haartjes (0,5mm).
Flexibele kop
De Silk-épil 7 is uitgerust met een flexibele kop die tot 15 graden vooruit en achteruit kan bewegen. Dit betekent dat hij zich beter kan aanpassen aan de lichaamscontouren voor meer comfort en maximale grondigheid. Bovendien zorgt het ervoor dat de optimale gebruikspositie wordt gehandhaafd.
Massagerollers
De Silk-épil 7 is uitgerust met massagerollers die je huid zacht stimuleren om het epileren te vergemakkelijken en het comfort van je schoonheidsritueel te vergroten.
Wet & Dry
De Silk-épil 7 is speciaal ontwikkeld voor epileren in warm water. Warm water is ontspannend en kalmerend. De warmte verbetert je circulatie en verhoogt het comfort van het epileren terwijl het je huid minder gevoelig maakt.
SoftLift Tips
De SoftLift Tips tillen effectief zelfs platliggende haartjes op en helpen ze door de pincetjes te geleiden voor verwijdering.
Gepersonaliseerde snelheid
Selecteer de juiste snelheid voor jouw individuele behoeftes: snelheid 1 voor extra mild epileren, snelheid 2 voor extra efficiënt epileren.
Volledig afspoelbaar
Het apparaat kan in zijn geheel gereinigd worden onder stromend water voor nog meer hygiëne. Dermatologisch aanbevolen functies – De Silk-épil 7 wordt aanbevolen als de zachte oplossing voor langdurige ontharing dankzij de unieke combinatie van huidkalmerende functies.
Smartlight
Het Smartlight helpt het epileren te vergemakkelijken door zelfs de fijnste haartjes op te lichten zodat je geen enkel haartje over het hoofd ziet.
Snoerloos gebruik & snel oplaadbaar
Silk-épil 7 geeft je de vrijheid om comfortabel te epileren waar en wanneer je maar wilt. Met 40 minuten werkingstijd – tijd genoeg voor een volledige epilatiebeurt – bij 1 uur opladen, werkt hij langer en heeft hij minder tijd nodig om op te laden dan menig andere epilator. Productspecificaties
Kleur: Zwart, Wit, Wet & Dry use: Ja, Instellingen en functies, Aantal snelheden: 2, Technische specificaties, Gewicht: 650 gram, Bijgeleverde accessoires en toebehoren, In de doos     ,
    Olaz verzorgende pre- epilatiedoekjes
    Efficientie opzetstuk
    Opzetstuk voor gevoelige plaatsen
    Schoonmaakborsteltje
    Beschermtasje
Overige kenmerken   
 In januari 2012 heeft Braun aan 50 vrouwelijke Viva lezeressen gevraagd de Braun Silk-épil 7 te testen. Gedurende enkele weken hebben de deelneemsters de Silk-épil 7 onder water (dus in bad of onder de douche) gebruikt. De resultaten waren zeer positief! 84% van het testpanel vindt onder water epileren met de Silk-Epil 7 Wet & Dry zeer comfortable. Productinformatie, Service & garantie: 2 Jaar Fabrieksgarantie, Afmetingen (b x h x d)     180x200x70, Artikelnummer     SILKEPIL7381WD, EAN     4210201653486
Ean: 4210201648345

(gratis bezorgd vanaf 50 euro)
Prijs: 99.95  (klik hier voor meer informatie)