Berkenteer Etherische Olie 5 ml | Natural Heroes | 8720813779598

Wat is Berkenteer Essentiële Olie?
De geur van Berkenteer Essentiële Olie geeft je het gevoel rond een warm winters kampvuur te zitten. Het houtachtige aroma heeft een reinigende en stimulerende werking.
Berkenteer Essentiële Olie wordt stoomgedestilleerd van de twijgjes van de berkenboom (Betula Pendula). De olie heeft een donkere kleur en mengt heerlijk met oliën zoals Pepermunt, Cederhout, Sandelhout en Frankincense.
Voordelen
Reinigend
Berkenteer Essentiële Olie is perfect om een ruimte te reinigen van zware energieën en weer in harmonie te brengen. Verdamp de olie in je aroma diffuser en speel harmoniserende muziek af, je zult merken dat de ruimte daarna al heel anders aanvoelt.
Stimulerend
Deze essentiële olie heeft een stimulerende werking. Verwerk de olie in een massageolie voor vermoeide spieren, gebruik het als ingrediënt voor shampoo om de doorbloeding van de hoofdhuid te ondersteunen of verdamp het in een aroma verdamper op je bureau voor meer helderheid en productiviteit.
Verzacht de huid
Berkenteer heeft een verzachtende, samentrekkende en kalmerende werking op de huid. Verwerkt in een serum, reiniger of dagcrème is de olie heilzaam bij een gevoelige, rode huid of bij een huid die snel last heeft van puistjes.
Hoe gebruik je het?
Verdamp een paar druppels van de olie in een aroma diffuser of verwerk als ingrediënt in je favoriete DIY verzorgingsproducten. Voor gebruik op de huid altijd eerst verdunnen met een basisolie, zoals Jojoba Olie of Castorolie.
Olieblend voor meditatie
Krijg helderheid en sta open voor inzichten van je innerlijke zelf. Verdamp 2 druppels Berkenteer Essentiële Olie, 2 druppels Frankincense Essentiële Olie en 2 druppels Mirre Essentiële Olie in een diffuser tijdens je meditatie.
Wat is er zo bijzonder aan?
Berkenteer Essentiële Olie heeft wat weg van de geur van leer, omdat Berkenteer vaak wordt gebruikt in de lederproductie om leer te verstevigen. Doordat de geur zo doet denken aan leer, hout, rook en een kampvuur, is dit een heerlijke olie om te verwerken in verzorgingsproducten voor mannen.

Prijs: 8.99 (klik hier voor meer informatie)