Baobab Fruit Poeder (Biologisch) 500 gram | Natural Heroes | 8721122400197

Wat is Baobab Fruitpoeder?
Deze Baobab Fruit Poeder is een echte bom aan antioxidanten! Door de zaden van de Zuid-Afrikaanse Baobab vrucht te verpulveren ontstaat het fruit poeder. Baobab Fruit Poeder staat bekend als een superfood. Niet gek, het bevat namelijk bijna 10 keer zo veel vitamine C dan een sinaasappel. Daarnaast bevat het hoge hoeveelheden vitamine A, B1, B2, B3, B6, vitamine E, mineralen, antioxidanten en mineralen.

Wat zijn de voordelen van Baobab Fruitpoeder?
Gaat huidveroudering tegenVrije radicalen in ons lichaam kunnen zorgen voor schade aan de cellen, die weer huidveroudering veroorzaken. Antioxidanten beschermen ons tegen deze vrije radicalen. Baobab Fruit Poeder draagt bij aan een stevige en elastische huid.
Intensieve hydratatieBaobab Fruit Poeder zorgt er niet alleen voor dat er minder vocht uit de huid ontsnapt, maar helpt de huid ook om het vocht vast te houden.
Goed voor de binnen- en buitenkantVan de Baobab Fruit Poeder kunnen we echt zeggen: het is goed voor de binnen- en buitenkant!
 

Hoe gebruik je Baobab Fruitpoeder?

DIY gezichtsmasker Meng een paar eetlepels Baobab Fruitpoeder met water of een olie (bijvoorbeeld Jojoba olie) voor een verjongend gezichtsmasker. Laat ongeveer 5 minuutjes intrekken.
DIY haarmasker Meng een paar eetlepels Baobab Fruitpoeder met water voor een verzachtend haarmasker. Laat een paar minuutjes intrekken en spoel af met lauwwarm water. Hello shiny hair!

Wat is er zo bijzonder aan Baobab Fruit Poeder?
De baobab boom wordt ook wel de 'upside down tree' genoemd, als je de boom ziet snap je ook wel waarom. Het lijkt namelijk alsof de boom op zijn kop staat en de wortels de lucht in steken. Volgens oude legendes is de boom als straf door de goden vanuit de hemel op de aarde gegooid. In Afrika noemen ze het ook wel de boom des levens. Niet alleen kan de boom heel oud worden, hij voorziet de bevolking ook in voedsel, onderdak, kleding, medicijnen en materialen voor jacht en visserij. Alle delen van de boom worden wel ergens voor gebruikt.

Prijs: 56.90 (klik hier voor meer informatie)