Bamboewater, Biologisch (Hydrosol) 300 ml | Natural Heroes | 7440828740796

Wat is Bamboewater?
Bamboewater is rijk aan silica waardoor het voedende en heilzame effecten heeft voor je huid en haar. Verwerk in DIY verzorgingsproducten of gebruik als conditioner of toner.
Dit heerlijk ruikende Bamboewater, of bamboe hydrosol, wordt stoomgedestilleerd van bamboebladeren en -stengels. Voor één liter hydrosol, is ongeveer een kilo aan bamboemateriaal nodig.
Voordelen
Anti-aging en heilzaam voor de huid
Bamboewater heeft diep hydraterende eigenschappen en kalmeert zowel de droge, gevoelige huid, als de huid die snel last heeft van puistjes. Door het hoge gehalte aan silica in Bamboewater kan het vroegtijdige huidveroudering helpen te voorkomen en geeft het water je huid een zijdezachte glans. Kortom: een heerlijk ingrediënt in DIY verzorgingsproducten, van dagcrème tot shampoo.
Beschermt de huid
Als bron van aminozuren en flavonoïden is Bamboewater rijk aan antioxidanten die de huid helpen te beschermen tegen schadelijke invloeden, zoals UV-straling. Deze bescherming zorgt ervoor dat de huid langer een jonge uitstraling behoudt. Daarnaast helpt Bamboewater de vochtbarrière van de huid te verstevigen en te beschermen, waardoor je huid veerkrachtiger wordt en weer gaat stralen.
Hoe gebruik je het?
Sluit je ogen en spray wat Bamboewater in je gezicht gedurende de dag om je huid gehydrateerd te houden en te laten glanzen. Of doe wat van het water op een Face Wipe of Make Up Pad en gebruik als toner voor je gezicht.
Je kunt Bamboewater ook gebruiken als conditioner, nadat je je haar hebt gewassen met je favoriete shampoo. Laat je haar daarna natuurlijk opdrogen.
Bamboewater is bovendien een heerlijk geurend en onmisbaar ingrediënt in DIY verzorgingsproducten, met name producten op waterbasis.
Wat is er zo bijzonder aan?
Bamboewater wordt veel gebruikt in Koreaanse cosmetica, die geroemd wordt om zijn huidverjongende eigenschappen. Niet zo gek, want door het hoge gehalte aan silica in Bamboewater helpt het water je huid lang jong, fris en soepel te houden.

Prijs: 9.99 (klik hier voor meer informatie)