Arnica Olie (Biologisch & Koudgeperst) 300 ml | Natural Heroes | 8720813779963

Wat is Arnica Olie?
Arnica Olie is gemaakt van Arnica Montana extract en amandelolie. Arnica Montana extract is een plantaardig extract dat van de bloemen van het valkruid komt. Arnica Olie is een maceraat. Dat betekent dat het een kruideninfusie is van de plant in een plantaardige olie. Bij deze extractiemethode worden geen chemicaliën gebruikt. De Arnica Montana is een geneeskrachtige plant en rijk aan flavonoïden, carotenoïden en etherische oliën. Het is een vaste meerderjarige plant met vrolijke, gele bloemen, die je hoog in de bergen kunt vinden.
 
Wat zijn de voordelen van Arnica Olie?
Arnica Olie zorgt voor heerlijk ontspannen spieren, heeft een stimulerende werking op de doorbloeding en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.
 
Hoe gebruik je Arnica Olie?
Massage olie
Arnica Olie kun je puur of verdunt gebruiken als massageolie. Ook fijn na je intensieve work-out om de spieren te ontspannen.
Huidolie
Smeer je rijkelijk in met Arnica Olie na een lange douche en geniet van een fluweelzachte huid de hele dag door.
 
Wat is er zo bijzonder aan Arnica Olie?
De naam Arnica Montana komt mogelijk van het Griekse woord 'Arnakis' dat ook wel lamshuid of lamsvacht betekent. Dit verwijst naar de heerlijke, zachte 'vacht' van de bloemen. Montana betekent 'in de bergen', dat is de plek waar ze meestal groeien.
In Nederland noemen wij het valkruid, precies waarvoor het altijd werd gebruikt, vallen dus!
 

Prijs: 29.99 (klik hier voor meer informatie)