Apple Cider Vinegar (Appelazijn) – Met ''The Mother'' 500 ml | Natural Heroes | 7440828686650

Wat is Apple Cider Vinegar (Appelazijn)?
Apple Cider Vinegar werd al in 400 voor Christus gebruikt door Hippocrates om wonden schoon en bacterievrij te maken! Het is een azijn die gemaakt is van vers geperste appels en is ongepasteuriseerd en ongefilterd. Het ziet er dan ook troebel uit. Dit zorgt ervoor dat de appelazijn nog tjokvol mineralen en vitaminen zit. Je hoeft de Appelazijn niet in de koelkast te bewaren.
Het heeft een rijke, zachte appelsmaak en kan inwendig gebruikt worden om bijvoorbeeld de spijsvertering te bevorderen en helpt het gifstoffen af te voeren. The Mother is een natuurlijk fermentatieproduct dat als een wolkachtige substantie zichtbaar is in de azijn. The Mother bevat veel heilzame voedingsstoffen voor het lichaam, waaronder probiotica en azijnzuur.
Voordelen
Helende werking
Apple Cider Vinegar helpt bij het afvoeren van gifstoffen waardoor je lichaam intens wordt gereinigd. Dit zorgt ervoor dat bijvoorbeeld krampen in de buik kunnen verminderen en problemen in de maag voorkomen kunnen worden.
Bevordert de spijsvertering
Apple Cider Vinegar verhoogt de stofwisseling en vermindert het vasthouden van vocht.
Waar kun je het voor gebruiken?
In de keuken
Natuurlijk mag Appelazijn niet ontbreken in jouw keukenkastje als smaakmaker. Je kunt het gebruiken om je salades smaak te geven of je baksels op te frissen.
Voeg naar smaak de Appelazijn toe aan jouw gerechten.
Gebruik maken van de helende werking
Wil je gebruik maken van de reinigende en helende werking van Appelazijn? Dan kun je dit op verschillende manieren doen!
Doe 1 eetlepel Appelazijn in een glas met lauw water en drink dit op een nuchtere maag voordat je aan jouw dag begint. Gebruik hierbij wel een RVS/duurzaam rietje om je tanden te beschermen.
Heb je last van jouw keel? Doe dan 2 eetlepels Appelazijn samen met 2 eetlepels honing in gekookt water. Laat de Appelazijn dan zijn helende werking doen. Gebruik hierbij wel een RVS/duurzaam rietje om je tanden te beschermen.
Wist je dat…?
… onze Apple Cider Vinegar (Appelzijn) in een familieboerderij in Engeland wordt gemaakt? Op dit moment wordt de boerderij door 3 generaties gerund. En is de belangrijkste energiebron zonne-energie en hout uit hun eigen boomgaarden!
Na opening op een donkere koele plek bewaren.

Prijs: 8.99 (klik hier voor meer informatie)